Tält för återöppning av skolor och institutioner efter COVID-19 nedstängningen och säkerställning av social distansering

https://www.dancovershop.com/se/products/taelt-foer-social-distansering.aspx

När samhället långsamt öppnar sig igen efter COVID-19 pandemin måste vi fortfarande vara mycket medvetna om smittorisken. Trots att skolor och institutioner återöppnas måste vi fortfarande se till så att vi håller avstånd från varandra – den så kallade sociala distanseringen. Om inte, kanske vi inte kan hålla viruset borta. På många skolor, förskolor och dagis kommer det att finnas för lite utrymme för att hålla det rekommenderade avståndet när barnen kommer tillbaka i fullt antal. Dancover erbjuder en flexibel och prisvärd lösning på detta problem: rymliga och robusta partytält och FleXtents® snabbtält! De lätta, starka och hållbara strukturerna kan monteras eller slås upp på nolltid och ger dig allt extra utrymme du behöver för att separera, dela och isolerade grupper av barn. Det extra utrymmet gör det möjligt att följa de officiella riktlinjerna för COVID-19, att hålla socialt avstånd och samtidigt fortsätta med dina dagliga uppgifter.

Högkvalitativa partytält och FleXtents® snabbtält som en innovativ lösning

Vi kallar det “Tillsammans isär” när vi alla kommer tillbaka till dagis eller skolan efter COVID-19. För att ge tillräckligt med plats för att hålla ditt sociala avstånd rekommenderar vi att du sätter upp ett eller flera partytält för att skapa det extra utrymmet som du behöver för att hålla ett säkert avstånd. Dela upp barnen i mindre grupper så att du kan hålla ett säkert avstånd. Våra stora och robusta partytält kan rymma en grupp barn medan de leker, vilar, äter eller till och med undervisas. Våra tält har stora fönster med ett stort ljusinflöde, vilket gör det trevligt att stanna inne i strukturen. Om vädret tillåter det kan sidoväggarna tas bort så att barnen kan leka i skuggan utan att bli för varma. Kort sagt, du har alla möjligheter att hålla ett säkert socialt avstånd med våra robusta, flexibla och prisvärda tält.

Tält för att hålla ditt sociala avstånd och utrustning för att få det att fungera

När du sätter upp ett tält eller ett snabbtält är det viktigt att du följer våra säkerhetsråd och säkrar strukturen med ett eller flera av våra säkerhetspaket med stormlinor och jordspik. När du ska använda en eller flera partytält eller snabbtält såsom våra FleXtents® snabbtält kommer du troligtvis att behöva några golvlösningar och mattor för att göra rummet så nära det normala som möjligt. Vi kan också erbjuda olika värmare om du behöver värma upp partytälten eller bara behöver ventilera rummet. Vi erbjuder personlig rådgivning och vägledning, så ring oss gärna om du har frågor om våra tält för social distansering och extra utrymme i samband med COVID-19 eller något annat i butiken.

Se mer här:
https://www.dancovershop.com/uk/products/tents-for-social-distancing.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *