Hönshus för familjeträdgården och mer

https://www.dancovershop.com/se/product/ST161000.aspx

Våra charmiga hönshus med inhägnad ser fantastiska ut i din trädgård, på en hobbygård någonstans i utkanten av en stad eller ute på landsbygden för den delen. Det finns plats för 4-6 värpande fåglar i hönshuset – som ger dig gott om färska, ekologiska ägg under hela året beroende på vilken typ av kycklingar du har. Vi har sett en ökning av intresset för att ha höns med intresset för ekologisk mat, hemodlade produkter och ett hälsosamt liv. Bortsett från den ekologiska aspekten kommer du att tycka att det är lugnande att ha kycklingar och höns runt huset. Har du barn? De kommer att älska djuren och kan titta på samt leka med dem i flera timmar.

Hönshus med inhägnad och många fina detaljer

Vårt hönshus med inhägnad har en yttre bolåda med två separata rum och en utdragbar träbricka med zink för enkel rengöring. Hönshuset levereras komplett med stege, sittpinnar och en skjutdörr för ventilation. Du måste själv montera hönshuset, men om ni är två för att göra jobbet tar det bara några timmar. Du öppnar och stänger dörren till hönshuset från utsidan. Hönshuset är väl skyddat mot elementen eftersom taket är helt täckt med asfalttakbeläggning. Om du vill ha mer utrymme för dina kycklingar och hönor erbjuder vi en inhägnadsförlängning på cirka 1 × 1,5 m. Förlängningen har en träställning, en dörr och sidor samt topp i galvaniserad nättråd.

Hönshus som en del av ett nytt sätt att leva

Att ha ett hönshus kan bara vara början på ett nytt sätt att leva med ekologiska ägg och hemodlade råvaror. För att optimera din produktion erbjuder vi ett brett utbud av växthus i många storlekar, mönster och material. Kombinationen av ett hönshus och ett växthus skulle vara en dröm för många moderna familjer om du har plats för det i trädgården. Om det är första gången du ska äga kycklingar rekommenderar vi att du förbereder dig genom att fråga personer som har provat på det tidigare eller ta hjälp av internet. Det är viktigt att du ser till så att de levande djuren är välmatade och har utrymme att skrapa, äta, dammbada och göra allt som hönor gör. Du kommer att ha väldigt roligt med levande hönor i trädgården – och färska ägg varje morgon.

Läs mer om hönshusen här:
https://www.dancovershop.com/se/product/ST161000.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *