Pergola paviljonger för härlig skugga och elegant stil

https://www.dancovershop.com/se/products/pergola-paviljonger.aspx

Ordet pergola kommer från italienska och betyder projektion. Ursprungligen var en pergola gjord av balkar som skjuter ut från ytterväggen på ett hus och kolonner eller pelare som stödde dem. Naturligtvis är en fristående pergola fristående från huset och du kan placera pergolan vart du vill i trädgården. Dancover erbjuder ett brett utbud av trädgårdspaviljonger och många eleganta pergola paviljonger. Som du ser kännetecknas den eleganta pergolan av det platta taket och de fyra hörnstolparna. En pergola paviljong är en elegant och minimalistisk konstruktion som ger behaglig skugga när taket är stängt. Du kan öppna taket på pergolan genom att dra tyget åt sidan eller genom att vrida lamellerna beroende på vilken typ av pergola du har valt. Du kan beställa vindsäkra sidoväggar separat för San Pablo pergolorna och göra det till en stängd paviljong när du föredrar det.

Moderna och eleganta pergola paviljonger i hållbara material

Vårt breda sortiment av trädgårdspaviljonger inkluderar några underbara pergola paviljonger som ser fantastiska ut nästan var som helst. Våra pergolor är lätta och robusta konstruktioner med det karakteristiska platta taket av tvärbalkar, lameller eller robust tyg – eller en kombination. Till skillnad från de flesta av våra många trädgårdspaviljonger är våra pergolor öppna strukturer utan sidoväggar eller gardiner. Visuellt gör detta pergolorna till en mycket lättare konstruktion som kommer att ta mycket lite av utsikten från din trädgård eller liknande. Oavsett vilken av våra eleganta pergolor du föredrar har du en underbar plats att njuta av din trädgård, uteplats eller pool ännu mer.

Underhållsfria material förser dig med mer tid att koppla av

Förutom våra populära fristående pergolor kan vi erbjuda ett urval av robusta och hållbara altantak. Egentligen är de lätta och underhållsfria altantaken mer som de ursprungliga pergolorna som har gett namn till denna typ av trädgårdspaviljong. Altantaken är fästa vid väggen över uteplatsen – eller där du vill ha behaglig skugga i anslutning till en byggnad eller trädgårdsvägg. Med ett altantak eller en pergola kan du få trevlig skugga och ha trädgårdsmöbler och mer skyddade mot solen och regnet.

Gå till https://www.dancovershop.com/se/products/pergola-paviljonger.aspx och se alla våra olika pergola paviljonger och många andra trädgårdspaviljonger.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *