Modularo trästugor för övernattande gäster och många andra ändamål

https://www.dancovershop.com/se/products/redskapsbodar-i-trae.aspx

Välj bland ett brett utbud av eleganta trästugor i solitt trä i många olika storlekar, mönster och finish. Oavsett om du föredrar en klassisk trästuga eller en modern version hittar du den här. En majoritet av våra robusta och eleganta Modularo trästugor är byggda med starkt nordiskt trä som växer långsamt i de kallare regionerna i Europa, vilket gör träet robust och hållbart. Träet ger dig en ännu mer stabil, robust och hållbar trästuga. Du kan få trästugorna i naturligt trä, mörkgrått eller ljusgrått. Om du föredrar en av de naturliga stugorna rekommenderar vi att du applicerar träskydd på alla de yttre ytorna. Genom att använda träskydd kommer stugan att hålla ännu längre. Om du som många andra kunder föredrar stugans naturliga utseende, använd helt enkelt ett transparent träskydd.

Trästugor för arbete, avkoppling, kreativa sysselsättningar och mer

När du har en trästuga i din trädgård bredvid ditt sommarhus eller någon annanstans för den delen får du en underbar plats för många ändamål. Använd den ljusa och inbjudande stugan som kontor, för avkoppling, som en studio, för träning, som ett lekrum för barnen eller till vänner och familj när de vill komma på besök under en dag eller två. De rymliga Modularo trästugorna har stora dörrar och fönster för enkel åtkomst och ett underbart ljusinflöde som gör stugorna både ljusa och inbjudande. Öppna de stora dörrarna och förena interiören i stugan med den omgivande trädgården och mer. Det är så enkelt att göra den rymliga stugan till en del av trädgården, uteplatsen eller mer. Du kan till och med använda några av våra stugor som ett skydd där du kan sova i det öppna väl skyddad från regnet och fallande dagg. Kika på alla de robusta och eleganta Modularo produkterna här: https://www.dancovershop.com/se/produkter/modularo.aspx.

Modularo trästugor är det perfekta DIY projektet

De flesta av våra robusta och eleganta trästugor levereras som en monteringsfärdig monteringsuppsättning. Ni måste vara två personer för jobbet eftersom solitt trä är tungt och du måste vara noggrann när du bygger stugan. Du behöver inga specialverktyg, så alla kan genomföra jobbet. Du följer helt enkelt de medföljande steg-för-steg monteringsinstruktionerna. Vi rekommenderar att du behandlar din Modularo stuga i naturligt trä med ett slags träskydd. Om du beställer en målad stuga behöver du inte göra någonting när stugan är monterad. Har du frågor om våra trästugor eller någon annan produkt i butiken för den delen? Vänligen kontakta våra experter via telefon, e-post eller använd vår chatt.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *