Träpaviljonger från Modularo i solitt och vackert nordiskt trä

https://www.dancovershop.com/se/products/traepaviljonger.aspx

En träpaviljong i solitt trä kommer att ge stil till de flesta trädgårdar, uteplatser, parker och de flesta andra platserna där du kan placera denna eleganta struktur. En elegant träpaviljong ger utrymme för avkoppling, för att dricka kaffe, läsa en bok, måla, träna eller för att vara med vänner och familj skuggad från solen och skyddad från regnet. På Dancovershop.com kan du hitta ett stort urval av vackra paviljonger i olika storlekar och material. Våra populära ModularoTM paviljonger i solid och hållbar nordisk gran kan vara paviljongen du letar efter. Din nya träpaviljong blir snart den naturliga fokuspunkten på din uteplats eller någonstans i din trädgård. En träpaviljong är en enkel, robust struktur som du kan använda under dagen och på kvällen – och långt inpå natten med rätt belysning. ModularoTM paviljongerna ger trevlig skugga under dagen, och senare på kvällen skyddar träpaviljongen dig från fallande dagg och den svala kvällsluften. En träpaviljong skyddar dig också mot regnet så att du kan hålla dig inne och lyssna på regnet som träffar taket medan du njuter av att titta på trädgården eller att läsa en bra bok.

Högkvalitativa träpaviljonger med utmärkt ljusinflöde

Du kan få träpaviljonger från ModularoTM i många mönster och storlekar. De har alla ett utmärkt ljusinflöde, vilket gör dem mysiga och inbjudande. Öppna de stora dörrarna och förena träpaviljongens interiör med den omgivande trädgården och mer. När du öppnar upp din trädgårdspaviljong blir strukturen naturligtvis en del av trädgården, uteplatsen och mer. På grund av de stora dörrarna med glas och de stora fönstren får du en fantastisk utsikt från paviljongen. Samtidigt kommer du att uppleva ett stort inflöde av ljus till paviljongen. Träpaviljongerna kan vara kompakta, men underskatta inte effekten som en så vacker träpaviljong kan ha. När du placerar en elegant ModularoTM paviljong någonstans kommer det att vara inbjudande, och vänner samt familj kommer att älska att tillbringa tid i eller runt strukturen.

Eleganta träpaviljonger i hållbar nordisk gran i antingen naturlig färg eller gråmålad

Våra högkvalitativa träpaviljonger är gjorda av solid nordisk gran (Picea Abies). Träet har vuxit i de kalla regionerna i Europa vilket ger det sin styrka. Därför är din ModularoTM träpaviljong stabil, robust och hållbar. Din trädgårdspaviljong kommer att hålla länge, särskilt om du tar väl hand om den. Vi rekommenderar att du använder träskydd som du väljer om du beställer en träpaviljong utan färg. Våra träpaviljonger levereras som en monteringsfärdig monteringsuppsättning. Ni måste vara två personer för jobbet eftersom träbitarna kan vara tunga. Du behöver inga specialverktyg för monteringen där du helt enkelt följer de detaljerade monteringsinstruktionerna. Har du frågor om våra träpaviljonger eller någon annan produkt i butiken, vänligen kontakta våra experter via telefon, e-post eller använd vår chatt.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *