En redskapsbod från Arrow eller Spacemaker kommer att se till så att du förblir välorganiserad

https://www.dancovershop.com/se/products/trdgaardsskjul.aspx

En redskapsbod är en viktig del av varje trädgård om du vill ha alla dina trädgårdsredskap, maskiner och mer snyggt lagrade och perfekt skyddade. Att ha en redskapsbod från Arrow eller Spacemaker betyder att du får en robust och elegant redskapsbod i många år utan att behöva oroa dig för underhåll. Våra nya Arrow redskapsbodar är tillverkade av galvaniserat och vinylbelagt stål för ökad korrosionsbeständighet. Spacemaker bodarna har en modern paneldesign och de elektrogalvaniserade plattorna erbjuder hög korrosionsbeständighet. Oavsett vilken av de nya redskapsbodarna du föredrar får du en modern och underhållsfri redskapsbod med plats för alla sakerna som du behöver i trädgården – trädgårdsredskap, små maskiner, färg, kuddar, leksaker och mer. De stora skjutdörrarna ger enkel åtkomst och dörrarna kan låsas med ett hänglås (ingår ej).

Redskapsbodar som en mer kompakt lösning

Bortsett från de fristående redskapsbodarna som du kan placera nästan var som helst erbjuder vi några kompakta redskapsbodar för uteplatsen eller gården att placera mot en vägg som en lean-to bod. Dessa mer kompakta bodar är också perfekta för att förvara verktyg och mer, och de tar upp ett väldigt litet utrymme. Stor låsbar dörr för enkel åtkomst och säkerhet.

Mångsidig förvaringsbox

Denna kompakta box har dubbla dörrar och ett självbalanserande lock för enkel åtkomst. Perfekt förvaringslösning för alla typer av trädgårdsutrustning, verktyg, små maskiner, grillen eller återvinningstunnan. Glöm rost, röta och dylikt och njut av en välorganiserad förvaringsbox, vilket kan spara tid varje gång du vill utföra trädgårdsarbete eller behöver kasta bort skräp. Låsbara lock och dörrar för ökad säkerhet.

Vedförvaring för att hålla din ved fin och torr

När du lagrar ved behöver du en torr plats för att lägga stockarna – och om det ser bra ut är det ännu bättre! Våra eleganta och moderna vedförvaringslösningar håller din ved torr och lagrad. Taket lutar så att vattnet ska rinna av och det är öppet framtill samt baktill för att säkerställa ventilation så att veden kan torka och vara redo för eldstaden. Vedförvaringen kommer i en elegant tvåfärgad design och kommer att se bra ut tillsammans med metallboden i serien.

Hållbart golv till din nya redskapsbod

För att få ut det mesta av din nya Arrow eller Spacemaker redskapsbod rekommenderar vi att du installerar ett golv inuti boden. Serien innehåller robusta golvramar (beställs separat) och Dancover erbjuder olika golvlösningar med halkskydd samt inbyggt vattenavlopp. Golvramen är gjord av varmförzinkat stål med överlägsen korrosionsbeständighet. Få ut det mesta av din redskapsbod genom att ha ett stabilt golv inuti.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *