Lagertält med takfönster bjuder på en bättre översikt

https://www.dancovershop.com/se/products/lagertlt.aspx

Lagertält med takfönster ger den perfekta förvaringslösningen för de flesta typerna av förvaring. Använd våra starka lagertält till material, fordon, maskiner, foder och mycket mer. De robusta och mångsidiga lagertälten med inbyggt takfönster används inom jordbruk, industri och många andra branscher där en flexibel och prisvärd lagringslösning kan göra stor skillnad. Våra stora och rymliga lagertält med takfönster finns i en klassisk design samt i en bågformad version. Båda tälten erbjuder enkel åtkomst tack vare de två stora portarna – en i vardera änden av strukturen. Båda typerna av lagertält har ett inbyggt takfönster som ger ljus inuti tältet under dagtid.

Lagertält med takfönster för alla typer av professionell förvaring

Våra stora och rymliga lagertält ger många möjligheter för de flesta typer av förvaring. Vi levererar många av dessa professionella lagringslösningar till kunder inom jordbruk och industri för både kortvarig och långvarig lagring. Att ha ett av dessa rymliga lagertält innebär extra utrymme för förvaring till ett överkomligt pris, enkel åtkomst och stor flexibilitet. Använd det industriella lagertältet som ett extra rum för förvaring av alla slags saker eller som en robust, skyddad arbetsplats i samband med bygge, renovering och mer. Takfönstret ger dagsljus inne i tältet under dagen och kommer att göra vistelsen och arbetet inne i tältet betydligt trevligare än att arbeta i elektriskt ljus hela dagen.

Lagertält med takfönster i starka och hållbara material

Oavsett om du föredrar det klassiska kvadratiska lagertältet eller om du vill ha rundbågehallen kommer du att få ett starkt, mångsidigt och hållbart tält under lång tid. Du kan använda det för att lagra allt såsom maskiner, fordon, byggmaterial samt mycket mer och de två stora portarna ger enkel åtkomst. Välj lagertältet med en kraftig ställning i galvaniserade stålrör som är stabiliserad med tunga takåsar och ett starkt samt tåligt 600 g/m2 PVC-överdrag som är CE-certifierat enligt EN 1090. Du kan också beställa vårt lagertält med ett lätt och slitstarkt PE-överdrag. Båda typerna av robusta lagertält fungerar perfekt som ett mindre lager för material, fordon och mycket mer. Oavsett vad du behöver lagra inuti ger det inbyggda vita takfönstret ljus inuti tältet under dagtid. Kika på alla de olika lagertälten här: https://www.dancovershop.com/uk/products/storage-shelters.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *