En vacker friggebod för semestrar och utflykter

Friggebod

Att ha en vacker och elegant friggebod någonstans innebär möjligheten att komma iväg då och då. Ut till naturen i någon form – det kan vara en skog, ett kustområde eller helt enkelt något annat än hemma. Någonstans där du kan åka för att ha lite privat tid – ensam eller tillsammans med vänner och familj. Vi erbjuder ett brett utbud av friggebodar i massivt trä i olika utformningar. Oavsett om du föredrar en mer traditionell friggebod eller om du letar efter något lite mer modernt kan du hitta din nya friggebod här. Våra populära friggebodar är gjorda av utvalt nordiskt trä som har vuxit långsamt i svala regioner i Europa. Det har gett träet sin styrka och hållbarhet. Det betyder att du får en ny friggebod i trä som är robust, elegant och hållbar. Vi erbjuder friggebodar i naturligt trä samt målade bodar i en vacker mörkgrå eller ljusgrå färg. Föredrar du en friggebod i naturligt trä? Då kan vi föreslå att du målar utsidan av friggeboden med någon form av träskydd. Det skyddar träet mot vind och väder under lång tid. När du behandlar din friggebod kan du välja transparent träskydd eller måla i exakt din färg.

En inbjudande friggebod kan föra dig närmare naturen

Det är en fantastisk känsla att veta att du har en friggebod som väntar på dig någonstans. Packa bara bilen och åk – och stanna i några dagar eller mycket mer. Vi rekommenderar att du placerar din nya friggebod på en plats som du kan nå inom rimlig tid när du kör hemifrån så att du vet att du kan åka när du vill. Om du placerar friggeboden lite närmare hemmet kan du använda den som ett gästhus eller en plats för avkoppling eller till och med som ett kontor hemifrån. Våra friggebodar är rymliga med stora dörrar som gör det enkelt att komma in och ut och att öppna strukturen när vädret är fint. De stora fönstren ger ett underbart ljusinflöde och gör de olika friggebodarna både ljusa och inbjudande. När du öppnar den stora dörren på sommaren händer något nästan magiskt – boden och omgivningen smälter samman och ger en underbar plats där du enkelt kan tillbringa mycket tid på att njuta. Du kan också använda friggebodarna som ett skydd och sova utomhus utan att behöva oroa dig för dåligt väder. Skulle det börja regna stänger du helt enkelt dörrarna.

Få en DIY friggebod som du kan bygga själv steg-för-steg

Du får din nya friggebod som en monteringsuppsättning – det perfekta DIY-projektet. Det är viktigt att ni är minst två personer när ni monterar och bygger boden eftersom de olika delarna är tunga. Var noga när ni monterar eftersom allt måste passa perfekt för att skapa det perfekta resultatet. Ni följer helt enkelt den detaljerade manualen steg för steg, så ska allt fungera bra. Kom ihåg att använda träskydd om du har beställt en ny friggebod i naturligt trä. Vill du veta mer om våra olika friggebodar eller några av de många andra produkterna i butiken? Ring oss, mejla oss eller använd chatten i butiken. Se mer här: https://www.dancovershop.com/se/friggebod.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *