Vedförvaring för elegant förvaring av din ved

https://www.dancovershop.com/se/products/vedfoervaring.aspx

Har du en vedspis eller en brasa? Då vore det perfekt att ha vedförvaring. Vedförvaringens storlek beror på hur mycket ved du använder t.ex. på en enda vinter. Vissa människor kan behöva en bod eller liknande för sin ved, men det är ju inte så många som behöver så mycket vedförvaring. Du kan också placera din ved t.ex. i carporten, men ofta tar träet utrymme från någonting annat. Att ha en elegant Dancover vedförvaring i lätt metall gör det möjligt att ha din ved nästan var du vill. Den eleganta, slitstarka och underhållsfria vedförvaringen är enkel att montera och skapar de perfekta förutsättningarna för att ha ved i närheten där du behöver det.

Hållbar vedförvaring med de rätta funktionerna

Några få människor använder fortfarande en vedspis eller brasa som en primär värmekälla, men de flesta använder dem som ett komplement och för den mysiga atmosfären som de skapar. Det betyder att de behöver bra vedförvaring där man inte behöver lagra ved som måste torka i flera år innan det kan användas. Om du beställer ved från en bra leverantör är ved mer eller mindre redo att användas direkt. Om du är osäker kan du mäta fuktinnehållet – vattennivån får inte vara mer än 16-18 %. Din vedförvaring är gjord för att göra det enkelt att organisera ved så att du kan stapla ved snyggt så att din vedförvaring blir en elegant del av ditt hem och din trädgård, och inte bara förvaring. Våra vedförvaringar från Arrow och ProShed är gjorda så att din ved är skyddad, och samtidigt finns det ventilation så att veden kan torka – även när vädret är fuktigt. Om du täcker din ved för mycket finns det en risk att veden börjar ruttna. Sammantaget är det viktigt att du bara använder ren och torr ved till din spis och brasa. Det är enkelt att få ren och torr ved genom att använda en av våra eleganta vedförvaringar. Kika på alla de starka och hållbara vedförvaringarna här: https://www.dancovershop.com/se/products/vedfoervaring.aspx

Vedförvaringar och andra förvaringslösningar för din ved

Dancover erbjuder ett brett utbud av olika lagringslösningar som kan användas när du behöver mycket mer utrymme, t.ex. till ved och mer, än du kan ha i en av våra vedförvaringar. Våra carportar och altantak skyddar stora mängder ved – eller våra prisvärda förrådstält som finns i många storlekar. Med ett av de rymliga förrådstälten kan du förvara stora mängder ved – och till och med ha utrymme att såga och hugga ved i tältet om du beställer ett som är tillräckligt stort! Slutligen erbjuder vi ett stort urval av presenningar som också kan användas för att hålla veden torr. Se till att veden kan torka så att den vattentäta presenningen inte håller fukten i veden!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *