Hundgårdar i robusta och hållbara material

https://www.dancovershop.com/se/products/hundhage.aspx

Hundgårdar används av privata hundägare, professionella uppfödare och kennlar. Vi erbjuder hundgårdar av robusta och slitstarka material med antingen trådnät eller stänger som gör att du kan se hela gården från utsidan. Du kommer också att ha full ögonkontakt med din hund och kunna ha full interaktion med hunden hela tiden. Vi erbjuder olika typer av hundgårdar – en sluten gård med ett tak som gör den vattentät och ger skugga när solen skiner. Den öppna konstruktionen ger rikligt med ljus och frisk luft för hunden samtidigt som den tillåter hunden att få vara för sig själv. Dörren på den slutna hundgården har en spärrbult för enkel åtkomst och säkerhet. Vi erbjuder den täckta hundgården i två storlekar: en med två rum med en skiljevägg med en dörr och en mindre gård med bara ett rum. Vi har också en hundgård utan tak med bara stängslet. Båda typerna av hundgårdar och kennlar är perfekta för professionella uppfödare, kennlar och privata hundägare.

Hundgårdar för olika ändamål

Våra robusta och hållbara hundgårdar är funktionella och underhållsfria. De galvaniserade och robusta materialen håller i många år så att du kan använda gården för olika ändamål genom åren. Använd den hemma eller professionellt i din kennel eller liknande. Som privat hundägare kan du behöva vara borta under dagen, och under tiden kan din hund vara ute i frisk luft och inte inlåst i huset. Du kan också använda en hundgård för att separera två eller flera hundar, för gravida hundar och för när mamman behöver tid ensam med sina valpar. Det är viktigt att du placerar din hundgård på en stadig, jämn yta.

Hundgårdar och mycket mer från Dancovershop.com

Våra hundgårdar är bara en liten del av vårt växande urval av högkvalitativa produkter för olika slags djur. Du kan använda produkterna som privatkund, som professionell uppfödare, som hobbybonde och mycket mer. Förutom hundgårdarna erbjuder vi hönshus, kaninburar, kaninhagar och vindskydd för djur. Alla produkter är gjorda av högkvalitativa material, har stor funktionalitet och kommer att hålla länge. Har du några frågor om våra hundgårdar eller andra produkter i butiken, ring oss, skriv ett mejl eller använd vår chatt.

Kika på hundgårdarna och mer här: https://www.dancovershop.com/se/products/hundhage.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *