Kaninbur för att få dina pälsklingar att känna sig hemma

https://www.dancovershop.com/se/products/kaninburar.aspx

Kaninbur i trä med två våningar är en perfekt lösning. Den mysiga och rymliga kaninburen kommer att se bra ut var som helst i din trädgård, gård eller kanske på altanen för enkel åtkomst. Du kan också beställa en kaninhage i trä där kaninerna kommer att ha det bra och gräva, äta, leka med mera. Kaninburen har en separat sovplats med en stege, stor dörr med spärr för enkel åtkomst för rengöring och kontakt med djuren. Taket har starkt takpapp, vilket gör buren fin och torr för invånarna. Du får kaninburen som ett enkel-att-montera set i robust och vacker röd ceder.

Dina barn kommer att älska att ha djur i en kaninbur utomhus i trädgården

En charmig och robust kaninbur kommer att ge en fin miljö för dina husdjur. Många beställer också en stor kaninhage så att kaninerna kan få ännu mer utrymme att vandra och leka. Hagen har trådnät på alla sidor så att du alltid kan njuta av de söta djuren. Hagen ger extra utrymme för kaninerna att springa, äta och leka. Det finns en dörr i slutet av kaninhagen och i kombination med de två trådnätlocken har du enkel tillgång till hagen från alla vinklar. De tre öppningarna gör det enkelt att rengöra hagen, att sätta in kaninerna i hagen och ta ut dem igen när de ska tillbaka till sin bur. Öppningarna är också praktiska när du eller barnen vill gosa med kaninerna. En mysig kaninbur kan också vara ett sätt att lära dina barn att ta hand om en annan levande varelse eller två.

Kaninburar är bara en del av vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter för djur

Våra mysiga och eleganta kaninburar och hagar ingår i vårt breda sortiment av högkvalitativa produkter för djur. Produkterna riktar sig till privata kunder såväl som professionella uppfödare, hobbybönder och andra som har olika slags djur i sin vård. Bortsett från kaninburarna och hagarna erbjuder vi hönshus, hundgårdar och vindskydd för de flesta slags betande djuren. Alla de olika produkterna är gjorda av högkvalitativa material, har stor funktionalitet och är mycket hållbara. Har du några frågor om våra kaninhagar eller någon annan produkt i butiken? Ring oss, mejla oss eller använd vår chatt. Se mer här:
https://www.dancovershop.com/se/products/kaninburar.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *