Båttält och tillbehör för att göra vinterförvaringen en succé

https://www.dancovershop.com/se/products/baathallar.aspx

Båttält är gjorda för att skydda din båt när den är på land under vintern och vid andra tillfällen för den delen. Vi har designat och utvecklat våra olika båttält för att skydda och täcka olika typer av båtar. Alla våra båttält har en solid stålställning och ett robust överdrag i PE eller kraftig PVC. Visste du att våra PVC-överdrag är överlägsna de flesta andra överdragen på marknaden när vi pratar om hållbarhet? Den robusta stålställningen och överdragen är starka, vattentäta och UV-beständiga. Välj ett av båttälten med ett lätt överdrag så får du lite ljus inuti överdraget under dagen för att arbeta på den lagrade båten. Våra båttält kan rymma olika typer av båtar både segel och motorbåtar – och överdragen skyddar fartyget mot väder och vind. Alla våra båttält har enkel åtkomst, så det är alltid lätt att komma in och ut ur tältet.

Våra båttillbehör består av presenningar, däckställningar och A-ställningar

Förutom våra stora och robusta båttält har vi flera andra lösningar för att skydda din båt när du är på land och mer. Du kan beställa olika båtpresenningar i olika storlekar, färger och material såsom vår kraftiga presenning i 600 g/m2 brandsäkert PVC eller den extremt starka och hållbara 250 g/m2 genomskinliga PE-presenningen som är särskilt lämpad för att täcka och skydda ‘udda’ formade föremål såsom båtar och liknande stora saker. Använd de olika båtpresenningarna tillsammans med de lätta och eleganta A-ställningarna eller däckställningarna för att täcka och skydda din båt mot väder och fågelavföring – det stora hatobjektet för de flesta hamnar och marinor.

Båtställningar, båtstöttar och båtvagnar för säker och stabil förvaring

För att din båt ska stå så stabil och säker som möjligt på land behöver du några robusta båtställningar eller båtvagnar. Oavsett om du lagrar din båt i ett båttält eller täcker den med en robust båtpresenning måste du se till så att själva båten står stabilt när den är på land. Var noga med att välja rätt båttillbehör innan du beställer. Kontakta våra experter via telefon, e-post eller använd vår chatt och ställ alla frågor du kan ha om våra olika båttillbehör såsom båttält, båtpresenningar, däckställningar och mycket mer. Se allt här: https://www.dancovershop.com/se/products/baathallar.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *