Trädgårdspaviljonger från CosyLifeStyle® – nu i en elegant brun färg

https://www.dancovershop.com/se/products/trdgaardspaviljonger.aspx

Vårt sortiment av exklusiva och eleganta trädgårdspaviljonger inkluderar nu ett sortiment av paviljonger i en elegant brun färg som får paviljongerna att se mysiga och inbjudande ut. Vi erbjuder ett brett utbud av olika paviljonger i olika utformningar och material. Du kan få en minimalistisk pergolapaviljong med en mindre mängd material för att ge både skydd och skugga. Du kan också få en mer romantisk och mysig trädgårdspaviljong med gardiner på alla sidor. När det gäller material kan du välja mellan olika stilar och utformningar som kommer att se bra ut bredvid ditt hus, någonstans i trädgården, bredvid en pool och mer.

Trädgårdspaviljonger i en brun färg består av olika material och mer

Du kan få en trädgårdspaviljong med polykarbonattak, vilket gör så att ljuset kan tränga in i paviljongen så att du kan få skugga och skydd men ändå ha ett fint, mjukt ljus inuti strukturen även när du drar för gardinerna. En annan design har ett stängt metalltak som ger fullkomlig skugga och ett ännu mer effektivt skydd. Många av våra trädgårdspaviljonger har också ett myggnät så att du kan koppla av och njuta utan att behöva ta itu med myggor och andra flygande insekter. När du t.ex. ska äta en måltid i din trädgårdspaviljong på kvällen stänger du helt enkelt myggnätet på alla fyra sidorna av trädgårdspaviljongen, så kan du koppla av och ändå njuta av utsikten.

De nya trädgårdspaviljongerna från CosyLifeStyle®

De nya trädgårdspaviljongerna i en elegant brun färg är en del av vårt omfattande utbud av moderna och hållbara trädgårdspaviljonger. De semiprofessionella paviljongerna i en elegant, modern design är gjorda av högkvalitativa material som gör dem starka, hållbara och underhållsfria. De är relativt lätta att montera och när du har monterat din trädgårdspaviljong är det dags för dig att njuta av tiden i din trädgård och inte oroa dig för röta eller rost. Du kan få de vackra CosyLifeStyle® trädgårdspaviljongerna i svart eller brunt beroende på vad du föredrar. Dessutom erbjuder vi många andra trädgårdspaviljonger i olika storlekar och utformningar med ett metalltak eller med ett starkt och lätt tak i polykarbonat. De flexibla trädgårdspaviljongerna i brunt kommer snart att bli den naturliga platsen att vara på utomhus. Du kan se de nya trädgårdspaviljongerna i brunt här:
https://www.dancovershop.com/se/products/trdgaardspaviljonger.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *