Hopfällbara tunnelgarage för att skydda din husbil, husvagn och mer

https://www.dancovershop.com/se/products/hopfaellbara-garage-2.aspx

Ett stort och rymligt hopfällbart tunnelgarage kan skydda din husvagn eller husbil när den inte används. Ofta kommer du att ha din husvagn och mer lagrad under vintern, och varför inte förvara den i ett högkvalitativt hopfällbart tunnelgarage. Våra innovativa, robusta och flexibla FleXgarage™ hopfällbara tunnelgarage är utformade för att skydda din husvagn och andra stora fordon mot damm, regn, UV-strålar, fågelavföring och oavsiktliga stötar och repor. Den innovativa och flexibla konstruktionen av tunnelgaraget gör det snabbt och enkelt att använda trots den stora storleken. Att ha ett elegant och innovativt italienskt FleXgarage™ hopfällbart tunnelgarage skyddar din husvagn eller husbil medan den förvaras borta från väder och vind. Det flexibla hopfällbara tunnelgaraget är enkelt att placera nästan var som helst där det finns plats för en husvagn eller liknande stort fordon. På grund av det hopfällbara tunnelgaragets imponerande höjd är strukturen det perfekta stället att lagra alla typer av stora fordon och andra höga föremål.

XL lagertält Maxi Box för ännu större fordon och mer

Det professionella XL lagertältet Maxi Box erbjuder ännu mer utrymme än de hopfällbara tunnelgaragen. Här kan du ha flera stora fordon och många andra saker väl skyddade och täckta. Det stora, innovativa och flexibla lagertältet ger dig ett överflöd av lagringslösningar – speciellt för stora fordon, andra stora föremål och alla typer av varor, material och mer. Använd det stora och rymliga lagertältet Maxi Box från Dancover för många olika ändamål – som garage, säker förvaring för båtar, maskiner, material, cyklar, varor och mer. Den flexibla hopfällbara strukturen har starka, välvda aluminiumbågar som stöder det flamsäkra 550 g/m² PVC-överdraget. De skjutbara gardindörrarna – en i vardera änden – säkerställer enkel åtkomst och en bra översikt när du behöver lagra saker eller ta ut dem från förvaring med t.ex. en lastbil.

De hopfällbara tunnelgaragen och Maxi Box kan fästas och säkras

Vi rekommenderar att du fäster ditt FleXgarage™ hopfällbara tunnelgarage med ankare om du placerar garaget på betong eller liknande. Om du placerar det hopfällbara tunnelgaraget på jord eller gräs ska du använda markpinnar för att säkra garaget vid vind och dåligt väder. För vårt XL lagertält Maxi Box har du medföljande galvaniserade stålfästen för att fästa tältet i marken av säkerhetsskäl. För de andra hopfällbara tunnelgaragen ingår inte markpinnar eller ankare. Markpinnarna kan du beställa separat tillsammans med ditt hopfällbara tunnelgarage på Dancovershop.com. Ankarna behöver du hitta i en annan butik. Har du frågor om något av våra hopfällbara tunnelgarage eller andra lagringslösningar, ring oss, mejla oss eller använd vår chatt. Se alla hopfällbara tunnelgarage och mer här:
https://www.dancovershop.com/se/products/hopfaellbara-garage-2.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *