Pallkragar med genomsiktligt växthusöverdrag

https://www.dancovershop.com/se/products/upphoejda-rabatter.aspx

Pallkragar i en lätt, elegant och tidlös design. En pallkrage med ett robust och genomsiktligt överdrag utgör det perfekta miniväxthuset för alla typer av växter från början på våren och framåt. De kompakta pallkragarna och växthusen från vår populära trädgårdskollektion är perfekta för altanen, balkongen eller någonstans i trädgården. När du odlar något i en pallkrage är det lätt att komma åt växterna när du vill ta bort ogräs, sköta om växterna och vattna jorden. Du kan montera de olika pallkragarna på nolltid. Då fyller du helt enkelt i lite högkvalitativ jord och nu är du redo att fylla på med frön eller växter i pallkragen.

Pallkragar med samma effekt som ett stort växthus

De genomsiktliga överdragen hos de olika pallkragarna gör de kompakta enheterna effektiva när det gäller odling av alla slags växter. Vår trädgårdskollektion erbjuder ett brett utbud av alla typer av pallkragar i målat trä, WPC, stål och mer. De olika pallkragarna kan användas från tidig vår och under sommaren. De kompakta pallkragarna med överdragen gör det möjligt att börja tidigt på våren och sedan när vädret blir varmare kan du lägga överdraget åt sidan och bara njuta av pallkragen på egen hand. Vissa små växthus har till och med ett medföljande insektsnät som skyddar de små växterna mot insekter och fåglar. När du vill ordna om din altan eller trädgård för den nya trädgårdssäsongen är det enkelt att tömma de små pallkragarna och miniväxthusen så att du kan flytta dem om du vill.

Planteringslåda med en självvattnande kapillärlåda

Förutom vårt breda utbud av robusta och eleganta pallkragar med eller utan ett genomsiktligt överdrag kan du beställa en eller flera av våra eleganta planteringslådor som också kan ge dig ett överflöd av blommor på altanen eller inne i ett stort växthus. Planterlådorna är också en del av vår trädgårdskollektion och levereras med en självvattnande kapillärlåda så att du inte behöver vattna hela tiden – uppsättningen kommer att vara självförsörjande under långa perioder så att dina dyrbara växter inte torkar ut. Du kan kika på alla de olika pallkragarna och planteringslådorna här: https://www.dancovershop.com/se/products/upphoejda-rabatter.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *