Pergola paviljonger med integrerade taklameller för perfekt skugga

https://www.dancovershop.com/se/products/pergola-paviljonger.aspx

Att ha en modern, elegant och funktionell pergola paviljong tillverkad av starka och underhållsfria material gör bara livet lite bättre. Den imponerande strukturen i pulverlackerad aluminium med integrerade taklameller ger skugga och skydd – eller öppnar upp för solen när du känner för det. Våra nya avancerade pergola paviljonger med rörliga taklameller kommer att ge stil och komfort var som helst där du placerar dem – på altanen, bredvid en pool eller någon annanstans där du vill koppla av och njuta av tiden utomhus till fullo.

Pergola paviljonger med klassiska färger och utmärkt funktionalitet

De eleganta och robusta pergola paviljongerna är gjorda av slitstarka och väderbeständiga material såsom pulverlackerad aluminium så att du inte behöver oroa dig för rost, röta eller dylikt. Du använder de innovativa och rörliga taklamellerna med ett eller två handtag beroende på pergolans storlek. På några sekunder kan du stänga eller öppna taket på pergolan och njuta av skugga eller sol beroende på väder och humör. Tack vare det rörliga taket kan du till och med använda pergola paviljongen när det regnar lite eftersom taket skyddar dig. Som en annan elegant detalj leds vattnet bort genom den integrerade takrännan.

Ännu fler högkvalitativa pergola paviljonger att välja mellan

På Dancovershop.com erbjuder vi ett brett utbud av trädgårdspaviljonger av hög kvalitet inklusive de många pergola paviljongerna. Besök butiken för att hitta den designen och storleken som du vill ha och få den skickad till dig. Vi lovar dig att du skulle älska att ha en speciell plats i trädgården eller någon annanstans med trevlig skugga där du kan tillbringa timmar med att koppla av eller att njuta av livet tillsammans med vänner och familj. Vi erbjuder de flesta typerna av trädgårdspaviljonger från de klassiska paviljongerna med gardiner och ett tak av polykarbonat eller metall till de moderna och minimalistiska pergola paviljongerna i olika färger och storlekar.

Sidoväggsskärmar till San Pablo serien av

Till vår serie avancerade pergola paviljonger i San Pablo serien erbjuder vi starka och lätta sidoväggsskärmar (Observera att du måste beställa sidoväggarna separat eftersom de inte ingår) Du kan beställa sidoväggar för en, två eller alla fyra sidorna av San Pablo paviljongen som du vill. Det tar ett minimum av ansträngning och tid att öppna eller stänga sidoväggsskärmarna. Det slitstarka 420 g/m² Sunshine Fabric ger skydd mot vinden och ger skugga från solen. När de rullas upp döljs sidoväggarna högst upp i paviljongen. Ring oss om du har frågor om våra pergola paviljonger eller någon av de andra typerna av paviljonger. Kika på fler pergola paviljonger här:
https://www.dancovershop.com/se/products/pergola-paviljonger.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *