Solsegel för skön skugga på altanen och mer

https://www.dancovershop.com/se/products/solsegel.aspx

Solsegel kan vara det enklaste, mest prisvärda och eleganta sättet att skapa perfekt skugga var du än vill ha en plats med skön skugga under en av de varma dagarna. Kort sagt, ett elegant solsegel ger skugga när du behöver komma bort från solen en liten stund eller längre. Vårt urval av lätta och eleganta solsegel kan monteras nästan var som helst – över altanen, på gården, över barnens lekhage, spaet, en matplats och mer. Tillsammans med solseglen får du rep för enkel montering – till vissa solsegel har vi till och med medföljande fästen för montering.

Solsegel är enkla att montera och ta ner

De lätta och eleganta solseglen kan fästas på det mesta, men du måste se till att du bara fäster repen på stabila och fasta föremål som är tuffa nog för att hålla drag från seglet. Även om de UV-beständiga och lätta solseglen i PE är lätta i sig kommer det att finnas en viss kraft att räkna med när vinden drar i seglet. Därför rekommenderar vi att du tar ner solseglet efter användning varje gång. Då behöver du inte oroa dig för blåsigt väder. Observera att solseglen i vår altankollektion är gjorda för att ge skugga och inte ger skydd från regnet eftersom de inte är vattentäta!

Solsegel som en del av vår altankollektion

Ett elegant solsegel är inte bara dekorativt och trevligt att ha. Tyget hjälper dig också att skydda dig mot för mycket sol. Som vi alla vet måste vi ta hand om oss själva när solen skiner. De flesta av oss älskar att vara ute på en underbar solig dag, men kom ihåg att skydda dig själv och dina nära och kära mot för mycket sol. Att skapa skugga är ett enkelt och effektivt sätt att göra detta på. Vi erbjuder solsegel för säker och trevlig skugga, liksom många andra lösningar såsom altantak, parasoll, markiser, trädgårdspaviljonger och mer. Har du frågor om våra olika solsegel eller andra högkvalitativa produkter för skugga och skydd, vänligen kontakta oss. Du kan kika på alla solseglen i altankollektionen här: https://www.dancovershop.com/se/products/solsegel.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *