Avfuktare för inomhusklimat därhemma samt förvaring

https://www.dancovershop.com/se/products/avfuktare.aspx

Avfuktare för ditt hem eller någon annanstans hjälper dig att ta bort överflödig luftfuktighet. Det är ett effektivt sätt att skapa ett bättre inomhusklimat och skapa luftcirkulation samtidigt. En hög luftfuktighetsnivå kan vara dåligt för människor såväl som för själva byggnaden och alla saker inuti. Våra olika avfuktare använder avancerad teknik för att avlägsna överflödigt vatten eller fukt från luften. Därefter skickas luften ut med en lägre luftfuktighetsprocent. Kort sagt tar en avfuktare bort överflödigt vatten från luften och skapar ett bättre inomhusklimat. Att ha rätt luftfuktighetsnivå inomhus gör en enorm skillnad för vår hälsa och gör det säkrare att ha saker såsom material, fordon, båtar och mer lagrade. Du kan få olika avfuktare beroende på hur många kubikmeter du vill förbättra. Vi har avfuktare för ditt hus, din båt, ditt förrådstält, ditt lager och mer.

Avfuktare för din båt, husvagn och källare

Våra små och bärbara avfuktare är perfekta för att ta bort för mycket fukt från din båt, husvagn och förrådstält. Det är en bra lösning när du har en båt eller husvagn i vinterförvaring. Att ha en avfuktare som torkar luften inuti din båt eller husvagn håller alla olika tyger såsom kuddar, mattor och gardiner fina och torra. Avfuktaren ser också till så att mögel samt kondens hålls borta. Den låga luftfuktighetsnivån kommer även att vara bra för det elektriska systemet eftersom för mycket fukt försämrar systemet med tiden. Våra avfuktare använder väldigt lite energi och de kommer bara att köras när luftfuktigheten når en viss nivå. Vi rekommenderar att luftfuktigheten inomhus ska vara cirka 40-45 %, men du kan själv ställa in nivån.

Avfuktare skapar torra och säkra förvaringsförhållanden

Avfuktare är viktiga när du har andra saker än båtar och husvagnar lagrade. I alla lagringsanläggningar, förrådstält eller lager är det viktigt att kontrollera fuktighetsnivån. För mycket luftfuktighet kommer att skada många saker. Genom att installera en avfuktare kan du sänka luftfuktigheten i ditt förråd eller förrådstält och samtidigt cirkulera luften. Du får ett bättre inomhusklimat och samtidigt kan du spara pengar på uppvärmningen eftersom torr luft är lättare att värma än fuktig luft. Kika på våra olika avfuktare här: https://www.dancovershop.com/se/products/avfuktare.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *