Altantak från CosyLifeStyle för elegant komfort

https://www.dancovershop.com/se/products/altantak.aspx

Att ha ett lätt och elegant altantak över din altan kommer att skapa en unik plats precis utanför ditt hus där du kan tillbringa oändliga timmar säker från för mycket sol och regn. Använd det eleganta altantaket från CosyLifeStyle under dagen och på kvällen. Kort sagt kommer ett altantak att ge dig extra utrymme och förse dig med ett extra rum som du kan njuta av på egen hand eller tillsammans med vänner och familj. Med ett mat set eller några bekväma vardagsrumsmöbler kan du tillbringa mycket tid ute utan att behöva oroa dig för mycket för vädret. Om det blir för kallt, beställ bara en eller flera av våra effektiva uteplatsvärmare.

Altantak i starka, hållbara och lättviktiga material

Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa altantak med glas- eller polykarbonattak beroende på dina önskemål. Ramen på altantaket kommer i underhållsfri aluminium. Med ett tak i klart 8 mm glas får du en underbar ljus altan som ser elegant och rymlig ut. Dessutom kommer ett glastak att säkerställa ett lyxigt utseende. Ett annat alternativ är vårt eleganta DIY altantak i underhållsfritt aluminium med ett 10 mm klart polykarbonattak. Alla de olika altantaken i denna serie är europeiskt tillverkade högkvalitativa produkter som du kan njuta av under många år framöver.

Altantak som ett monteringsfärdigt set

Vi levererar ditt nya altantak som ett monteringsfärdigt monteringsset. På grund av det smarta fixeringssystemet är altantaket mycket enkelt att montera. Altantaket har en rundad takränna och stolpar som ger det ett elegant och tidlöst utseende. Stolparna är försedda med golvmontering så att du kan fästa altantaket direkt på fundamentet. Dessutom har DIY-altantaket ett integrerat dräneringssystem, så regnvatten leds bort genom en öppning i stolpen. Det 10 mm genomsiktliga taket i polykarbonat ger gott om ljus på altanen. Dancover erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa altantak samt uteplatsvärmare, varma filtar, belysning och mer för att göra din altanupplevelse ännu bättre! Se vårt urval av eleganta altantak här: https://www.dancovershop.com/se/products/altantak.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *