Kompakta tunnelväxthus för altanen eller balkongen

https://www.dancovershop.com/se/products/polytunnel-vxthus.aspx

Vårt urval av kompakta tunnelväxthus för din altan eller balkong ger perfekta tillväxtförhållanden för många växter. Ett kompakt tunnelväxthus är lätt att montera och använda – och lätt att ta isär och lagra under vintern. Du kan använda de små växthusen från tidig vår och under hela sommaren för att njuta av alla blommor och mer som du kan se växa inuti den kompakta strukturen. Du kan placera växthuset på altanen, på gården, på din balkong eller någonstans i trädgården om du har tillgång till en trädgård. De flesta av våra kompakta Trädgårdskollektionstunnelväxthus har hyllor så att du kan utnyttja utrymmet i växthuset optimalt. Observera att de lätta och robusta växthyllorna kan användas utan växthuset, t.ex. på sommaren när de flesta växter kan klara sig utan ett växthus.

Kompakta tunnelväxthus i starka och lättviktiga material

Vårt breda urval av olika kompakta tunnelväxthus har pulverlackerade stålramar och genomskinliga samt UV-beständiga takdukar. Växthusen är enkla att montera och flexibla eftersom de kan flyttas vid behov. Vi rekommenderar fortfarande att du fäster strukturerna eftersom de är lätta och kan flyttas av vinden. Du kan få växthusen i många storlekar och med eller utan växthyllor. Alla kompakta växthus från vår trädgårdskollektion har en eller flera dragkedjor för enkel åtkomst och ventilation. De olika växthusen ger precis rätt miljö för växter som kräver en varm och skyddad odlingsplats. Med allt från bara en halv kvadratmeter kan du börja njuta av allt du kan odla i ett växthus precis där på altanen.

Vår populära trädgårdskollektion för alla trädgårdsentusiasterna

De kompakta tunnelväxthusen är en del av vår populära trädgårdskollektion som inkluderar pallkragar i stål, tall eller WPC, pallkragar med växthusöverdrag, mini växthus och drivbänkar samt miniväxthus, stora tunnelväxthus, polykarbonatväxthus och orangerier eller trädgårdspaviljonger. Kort sagt, vår trädgårdskollektion erbjuder ett brett urval av högkvalitativa trädgårdsprodukter som kan hjälpa dig att njuta av trädgården ännu mer medan du odlar alla möjliga läckra hemodlade produkter och vackra blommor från tidig vår och långt in på hösten. Här kan du se ett urval av våra kompakta tunnelväxthus: https://www.dancovershop.com/se/products/polytunnel-vxthus.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *