Glamping är det nya sättet att njuta av naturen

https://www.dancovershop.com/se/products/glampingtaelte.aspx

Glamping är det nya sättet att njuta av naturen på nära håll utan att behöva vara utan lite lyx. Varför ligga på marken när du kan få en ordentlig säng, varför vara kall när du kan ha en värmare, varför vara i mörkret när du kan ha en ljuskrona – eller åtminstone lite elegant belysning så att du kan se vad du gör. Glamping har blivit det nya sättet att campa för alla som älskar naturen, men som inte vill vara utan komfort. Ordet glamping i sig är en blandning av orden “glamour” och “camping” – lyxcamping kunde ha varit ett annat ord för det. Ändå är glamping ett roligt ord som beskriver fenomenet ganska exakt.

Våra TentZing® glampingtält är gjorda för glamping

Våra stora och eleganta glampingtält är perfekta för glamping. Med våra stora, smarta och rymliga glampingtält kan du uppgradera den traditionella campingupplevelsen med en exklusiv vistelse mitt i naturen – med mycket mer stil och komfort. Använd det eleganta TentZing® glampingtältet för en campingtur eller skapa en permanent bas. Sätt upp glampingtältet ute i trädgården så att du kan glampa när du vill. Oavsett vad du föredrar kan du se fram emot en campingupplevelse utöver det vanliga med våra vackra TentZing® glampingtält. Glampingtält är tillverkade av vattentät 280 g/m2 bomullsduk med ett hydrostatiskt huvud på 1 000 mm. Markarket i 540 g/m2 ripstop PVC har ett hydrostatiskt huvud på 3 000 mm, och du kan få olika tillbehör såsom mattor och en välvd markis. Observera de stora tältens förlängda åshöjd.

Glampingtillbehör för att lägga till den där extra lyxen

För att ge stil och komfort till glampingtältet, vänligen beställ vår halvmåneformade matta till golvet och kanske den välvda markisen, vilket skapar en skyddad entré till det majestätiska tältet. Mattan är två halvmåneformade bitar i 100 % polypropen i en jacquardväv med ett elegant mönster. Mattan täcker hela golvet inuti ditt glampingtält för att skapa ett fantastiskt utseende och känsla. Den välvda markisen framför glampingtältet är gjord av robust och vattentät bomullsduk. Förutom att skydda entrén ger markisen ett extra utrymme för bagage, skor eller för att sova ute på en varm natt. Se fram emot att glampa i år för att utforska naturen, koppla av eller berätta historier runt bålet framför det eleganta glampingtältet. Kort sagt, våra unika TentZing® glampingtält är perfekta för den ultimata glampingupplevelsen. Kika på de vackra glampingtälten och tillbehören här: https://www.dancovershop.com/se/products/glampingtaelte.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *