Orangerier för att njuta av din trädgård ännu mer!

https://www.dancovershop.com/se/products/orangeri.aspx

Ett elegant orangeri kommer att göra stor skillnad i de flesta trädgårdar. Ett orangeri kan ursprungligen ha varit en stor byggnad där man kunde ha palmer och andra exotiska träd och växter. Idag kan du fortfarande ha ditt orangeri bara för det stora nöjet av att vara ute i trädgården trots vädret. Du kan fylla ditt orangeri med alla typer av växter eller så kan du använda orangeriet som en lugn avkopplingsplats. Dekorera orangeriet med några vackra växter, men gör också plats för dig själv där inne. Sätt några bekväma stolar och mer så att du kan ta dig tid att vara där – koppla av, läs, var med goda vänner – du kan till och med ha ett matbord om orangeriet är tillräckligt stort.

Elegant orangeri in pulverbelagda aluminiumprofiler

Du kan få orangerier från vårt märke CosyLifeStyle® eller så kanske föredrar du modellerna Zen, Oasis eller Victory. En av våra många stora och vackra orangerier är det populära orangeriet eller paviljongen Ledro. Du får 13 vackra m2 för att njuta av trädgården från tidigt på morgonen hela dagen och långt in på natten. Det är helt upp till dig hur du använder ett elegant orangeri. Ha några bekväma stolar, ett matbord, exotiska blommor, en badtunna eller använd paviljongen för kreativa sysslor som att måla, skriva och dylikt. Placera orangeriet på en stor träterrass, så har du ett härligt golv inuti orangeriet. Samtidigt kan du ha ett däck framför eller runt orangeriet. En terrass med flaggsten kommer också att göra susen. Nu är du redo att börja njuta av din trädgård hela tiden och i alla slags väder.

Orangerier som en del av ett extensivt urval

Vi erbjuder ett brett utbud av olika orangerier, växthus och paviljonger. Börja med att ta reda på vad du kommer att använda ditt orangeri eller paviljong till – avkoppling, sociala evenemang, att odla växter, kreativa syften eller en kombination. Då blir det mycket lättare att bestämma vilken typ av struktur du ska beställa. På Dancovershop.com hittar du allt du behöver veta om de olika orangerierna och mer. Om du fortfarande har några frågor, kontakta våra experter som kan svara på de flesta av dina frågor angående produkterna. Genom att välja ett orangeri får du det bästa av två världar – tillväxtförhållandena av ett växthus av hög kvalitet och skyddet av en utmärkt paviljong. Vi hoppas att du får en fantastisk sommar! Kika på alla de olika orangerierna och mer här: https://www.dancovershop.com/se/products/orangeri.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *