Redskapsbodar i stål, trä eller polykarbonat

https://www.dancovershop.com/se/products/trdgaardsskjul.aspx

Redskapsbodar finns i många olika storlekar, mönster och material. Oavsett vad du föredrar är det svårt att vara utan en redskapsbod om du vill ha alla dina trädgårdsredskap, maskiner och andra tillbehör nära tillhands. Vi erbjuder ett brett urval av högkvalitativa redskapsbodar, allt från kompakta lean-to bodar med endast några få m2 upp till stora och rymliga redskapsbodar med plats för två bilar såsom vårt dubbla metallgarage med över 30 m2.

Redskapsbodar i metall kommer att hålla i många år framöver

Redskapsbodar eller verktygsbodar i metall är en högkvalitativ produkt som du kan njuta av under många år utan att behöva oroa dig för underhåll. Bland andra märken erbjuder vi populära och välkända varumärken ProShed och Yardmaster. Dessa högkvalitativa redskapsbodar ger dig utrymme och skydd för allt du behöver ute i trädgården eller på altanen. Boden är robust och i modern paneldesign, låsbar och med olika tillbehör såsom krokar och hyllor, så att du kan få ut så mycket som möjligt av utrymmet inuti. En redskapsbod i metall bör placeras på en fast och stadig bas såsom betong, flaggsten, trä eller liknande.

Redskapsbodar i massivt trä är vackra och slitstarka

Våra vackra redskapsbodar i trä är klassiska bodar som håller i många år med lite underhåll. Dessa populära redskapsbodar är gjorda av massivt trä, vilket gör bodarna extra starka och hållbara. Vissa föredrar kanske en redskapsbod i metall, men en redskapsbod av trä är en “riktig” bod för många människor. Våra redskapsbodar i trä har fönster och dörrar med antingen härdat glas eller plexiglas. Fönstren ger naturligt ljus inuti boden under dagen. Det naturliga ljuset hjälper dig att hitta de sakerna som du behöver så att du kan spara tid och vara effektiv. De flesta av våra redskapsbodar i trä har ett lutande tak för att förhindra att vatten samlas på toppen av boden.

Redskapsbodar i polykarbonat med takfönster för naturligt ljus inuti

En annan typ av redskapsbod är våra moderna bodar i robusta och underhållsfria polykarbonatpaneler. De eleganta och lättviktiga bodarna erbjuder samma fördelar som de flesta andra bodarna när det gäller rymligt skydd och förvaring av alla dina trädgårdsredskap och mer. Redskapsbodarna i polykarbonat är låsbara och kan placeras nästan var du än behöver ett skyddat utrymme för trädgårdsmaskiner och mer. Takfönstret i de moderna redskapsbodarna av polykarbonat ger naturligt ljus inuti boden, vilket gör det enkelt att hitta allt du behöver under dagen. Se alla våra populära redskapsbodar i metall, trä och polykarbonat här: https://www.dancovershop.com/se/products/trdgaardsskjul.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *