Hönshus i giftfri återvunnen PVC

https://www.dancovershop.com/se/products/hoenshus.aspx

Ett modernt och robust hönshus i trädgården ger dig timmar av skoj, för att inte tala om ekologiska ägg varje dag. En hälsosam livsstil med hemodlade ekologiska produkter är mycket mer än en trend. Det är ett sätt att leva som har kommit tillbaka som ett svar på liv och rörelse i vardagen fylld med stress och för många timmar framför datorn. Vi vill inte gå tillbaka till naturen, men vi längtar efter något mer naturligt. Något som rör sig i en hastighet som vi klarar av. Med våra nya, hållbara och slitstarka hönshus i återvunnen och giftfri PVC kan du börja leva lite mer i harmoni med naturen.

Hönshus med bolåda och inhägnad

Några av våra nya hönshus i PVC kommer med en avtagbar inhägnad där fåglarna har utrymme att skrapa, äta, bada i dammbad och mer. Barn och vuxna kommer att älska att ha roliga och vackra fåglar i trädgården. De olika hönshusen har plats för 6-8 fåglar. Du får allt du behöver för att komma igång – bolådor med enkel åtkomst, stege och sittpinnar, ventilationsöppning och enkel åtkomst för rengöring. Du kan vända taket så att du kan ha det i svart eller grönt beroende på vad du föredrar. Om du beställer hönshuset med en inhägnad är det enkelt att fästa inhägnaden och ta bort den igen vid behov. Inhägnaden är gjord av 2×2” trådnät med 3,0 mm tråd som håller kycklingarna och hönsen säkra samt gör det enkelt att se djuren i inhägnaden.

Barn kommer att älska att ha ett hönshus i trädgården

Om det är första gången du har kycklingar i trädgården rekommenderar vi att du förbereder dig genom att fråga personer som tidigare har provat på detta eller att göra research på nätet. Detta hönshus kommer att ge den perfekta miljön, men det är viktigt att se till så att de levande djuren får nog med mat och har utrymme att skrapa, äta, bada i dammbad och göra det som kycklingar gör. Det kommer att bli riktigt roligt att ha levande kycklingar och höns i trädgården – och färska ägg varje morgon. Kika på hönshusen i giftfri, återvunnen PVC och alla de andra hönshusen här: https://www.dancovershop.com/se/products/hoenshus.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *