Terrassvärmare – en Köparguide

https://www.dancovershop.com/se/products/infraroeda-terrassvaermare.aspx

Terrassvärmare är en oumbärlig del av friluftslivet – på uteplatsen, inuti en paviljong eller i ett partytält, i ett växthus eller någonstans i trädgården. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa terrassvärmare som kan göra stor skillnad när du vill njuta av din trädgård, även när temperaturen är lite låg. Här kan du se våra olika typer av värmare för varje tillfälle: 

Fristående infraröda värmare

En mycket flexibel och effektiv lösning är våra fristående infraröda terrassvärmare med låg energiförbrukning och två värmeinställningar för 450W/900W eller 300W/600W. Vridfunktionen fördelar värmen jämnt och du kan använda den utomhus såväl som inomhus. Handtaget gör den enkel att flytta. De moderna infraröda elektriska kolfibervärmarna skapar värme exakt var och när du behöver det – på terrassen, inuti ett partytält, ett snabbtält, i en båt eller i en husbil. Sumatra terrassvärmaren har en Safe Touch-funktion samt ett inbyggt elektroniskt brandskydd där en liten elektronisk sensor stänger av värmaren om någon skulle välta omkull värmaren. Det gör den perfekt för att placera under ett bord på terrassen så att du kan njuta av behaglig värme när du sitter vid bordet på kvällen. Vridfunktionen fördelar värmen lika för alla runt bordet.   

Terrassvärmare att montera på en vägg eller ett ställ

Våra klassiska terrassvärmare för montering på vägg eller stativ för mer flexibilitet. De olika terrassvärmarna är antingen kvarts, infraröd eller halogen. De täcker var och en ett område på cirka 14-16 m2 och kan kombineras för att täcka ett större område. De flesta av dessa värmare har en fjärrkontroll för att göra dem väldigt enkla att använda. Värmarna kommer med fästen och beslag för montering. Beslagen är justerbara för att maximera effekten av värmaren. Du kan beställa terrassvärmare separat eller beställa en värmare tillsammans med stativ för en mer flexibel lösning.

Hängande värmare till terrassen och partytältet

Några av våra mest populära värmare är det breda utbudet av hängande värmare som är gjorda för terrassen, partytältet eller snabbtältet. Eftersom den hängande värmaren är lätt att flytta och hänga upp kan du använda den till däck och event i ett partytält eller ett snabbtält. Flera av våra hängande värmare har en fjärrkontroll, och du kan justera värmen i tre steg från 500 W till 1500 W beroende på modell. De hängande värmarna finns i pulverlackerat stål eller aluminium och med olika värmekällor såsom halogen, infraröd och kol. De hängande terrassvärmarna har en kedja för enkel montering på terrassen eller inuti ett partytält eller ett snabbtält.

Värmefläktar till partytält, snabbtält, växthus och mer

En annan lösning för uppvärmning av partytält, snabbtält, växthus eller verkstad är våra kompakta elektriska värmefläktar. Det finns inget roligt med att ha en fest i ett partytält om alla är kalla. Att ha en värmefläkt med eller utan lutningsfunktion gör temperaturen perfekt på nolltid. De elektriska värmefläktarna har ett rostfritt stålskåp och fläktblad. De är CE/GS/EMC-certifierade, termostatstyrda och lätta att använda. Du kan använda fläkten till endast cirkulation genom att inte slå på värmefunktionen – perfekt för en varm dag på kontoret, inne i ett snabbtält eller under sommarfesten i ett partytält. Värmefläkten är en modell med låg ljudnivå och producerar endast 55 dB uppmätt på ett 1 m avstånd. Se hela utbudet av högkvalitativa terrassvärmare här: https://www.dancovershop.com/se/products/infraroeda-terrassvaermare.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *