Trädgårdspooler för din hemmasemester 2021!

Trädgårdspooler för din hemmasemester 2021!

Missa inte vårt stora urval av roliga trädgårdspooler för den kommande sommaren. Oavsett om vi tycker om det eller inte kommer många av oss förmodligen att ha ytterligare en hemmasemester i år. Då måste vi vara kreativa för att göra sommaren rolig för oss själva och våra barn. Med en pool i trädgården kan du se fram emot många timmar av stor glädje för alla. Vi erbjuder pooler i olika storlekar, så du kan välja poolen som passar dina behov beroende på din familjs storlek, hur stor trädgården är och hur gamla dina barn är. Observera att det inte är ett krav att du måste ha barn när du beställer en pool. Våra pooler i marken kommer att se fantastiska ut i de flesta trädgårdar, och då kan du få det kylande vattnet helt för dig själv! Tänk dig att flyta på en strandbädd i solen i din pool i trädgården – då kan det inte bli mycket bättre!

Poolpaket med bräddavlopp, filter och mer

Vi erbjuder olika poolpaket eller pool set som har alla de sakerna som du behöver för att komma igång. Lägg bara till vatten! En pool i marken kräver mer arbete till att börja med, men poolen kommer att se fantastisk ut och mer som en del av trädgården än våra andra pooler. Å andra sidan, när du fyller poolerna ovan marken med glada människor i alla storlekar kommer du att glömma design och färger och njuta av ögonblicket. Om du gillar en mer diskret färg på poolen erbjuder vi en serie pooler med en subtil antracit stålvägg som kan smälta in lite bättre än en vit pool. Det är upp till dig! Oavsett om du föredrar en vit pool eller en grå pool, en ovanjordisk pool eller en pool i marken får du en hållbar trädgårdspool med högkvalitativa material och bra funktionalitet.

Trädgårdspooler kräver lite underhåll – vi har gjort det enkelt för dig!

För att en pool ska vara inbjudande måste den alltid ha rent vatten. Med ett bräddavlopp, ett poolfilter och kanske en robotrengörare kan du få just det. Även när du täcker poolen när den inte används kommer löv och damm att hamna i vattnet. Bräddavloppet tar bort saker från ytan, men ett filter eller robotrengörare tar hand om botten och sidorna. Vi erbjuder ett nytt och innovativt filtersystem med filterkulor där endast 300-400 g filterkulor kan ersätta 25 kg sand som de gamla filtren använder. Filterkulorna ger en filtreringsyta som är 20 gånger större än de gamla typerna och avlägsnar partiklar och föroreningar från vattnet som är så små som 10 mikron medan sand endast kan ta bort partiklar så små som 40-50 mikron.

Var säker på att du beställer en trädgårdspool i rätt storlek

Oavsett om du vill ha en liten pool för barnen eller en stor pool för hela familjen kan vi hjälpa dig att hitta rätt trädgårdspool. Har du frågor om några av våra många pooler, poolpaket eller pooltillbehör? Ring oss eller maila oss. Du kan också använda vår chatt. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt pool så att du kan få en bra hemmasemester under år 2021! Vi vill att du ska ha den bästa poolupplevelsen varje gång! Kika på alla trädgårdspooler och tillbehör här: https://www.dancovershop.com/se/products/pooler.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *