Cykelskjul för din dyrbara cykel

https://www.dancovershop.com/se/products/cykelfoervaring.aspx

Cykelskjul blir alltmer populära efter att så många har börjat cykla. Cykling – på en väg eller svårare terräng – är inte längre reserverad för professionella cyklister, utan har blivit populärt bland vanliga människor. För många är cykling en social aktivitet där du kan träffa andra med samma intresse, få lite frisk luft och träna utomhus, vanligtvis bland vacker natur. Men vad ska du göra med den dyrbara cykeln när du kommer hem? Ofta spenderar vi ganska mycket pengar på rätt cykel, och det är viktigt att hålla den säker och torr när den inte används. Vissa kanske ha utrymme inomhus, men ofta behöver du ett cykelskjul utomhus. Vi erbjuder många högkvalitativa lösningar för din dyrbara cykel eller cyklar.

Cykelskjul i robusta och underhållsfria metallpaneler

Vi erbjuder olika cykelskjul för att hålla dina cyklar fina och torra. Vi har bland annat vårt ProShed cykelskjul i en kompakt och modern design som passar i de flesta trädgårdar och gårdar. De robusta cykelskjulen har plats för upp till fyra cyklar och har inbyggda cykelställ. Den dubbla dörren levereras med cylinderlås och nycklar för att hålla cyklarna säkra. Vi har också olika hopfällbara garage som håller din cykel fin och torr, men inte med samma säkerhetsnivå på grund av det mjuka tyget.

Redskapsbodar för skydd och underhåll

När du börjar cykla på en seriös nivå börjar du ofta underhålla cykeln själv. Våra cykelskjul är ofta endast för skydd och säkerhet. Välj en av våra många robusta redskapsbodar, så får du inte bara plats för cykeln utan även för verktyg och reservdelar. Du har till och med utrymme att reparera och underhålla cykeln om du väljer en av de stora bodarna. Vi erbjuder redskapsbodar i många storlekar och material, och vissa redskapsbodar har till och med takfönster så att du kan ha naturligt ljus inuti under dagen. Redskapsboden finns i underhållsfri metall eller polykarbonat. Vi tillhandahåller golvramar för våra bodar, så att du kan installera ett stabilt golv inuti boden. Ett golv kan ge bättre isolering, minimera kondens och ge dig perfekta arbetsförhållanden när du underhåller cykeln.

Placera ditt cykelskjul utom sikt om möjligt

Vi rekommenderar vi att du placerar ditt cykelskjul eller redskapsbod så att den är lättillgänglig för dig men inte nödvändigtvis i full sikt för förbipasserande. Ofta bör ett cykelskjul placeras någonstans i trädgården eller bakom huset om möjligt. Tyvärr är många cyklar stulna, men med ett starkt lås på cykeln samt ett robust och säkert cykelskjul kan den potentiella tjuven tappa modet så att du kan ha din dyrbara cykel för dig själv. Kika på våra olika cykelskjul här: https://www.dancovershop.com/se/products/cykelfoervaring.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *