Carportar i underhållsfritt aluminium och polykarbonat

https://www.dancovershop.com/se/products/carportar.aspx

Carportar i aluminium är starka och hållbara skydd för din bil med mera. När du parkerar din bil inne i en av dessa moderna och eleganta carportar är den väl skyddad mot regn, snö, UV-strålar med mera. Den minimalistiska designen av carportarna kommer att smälta in vackert var du än bestämmer dig för att sätta upp strukturen – bredvid ett modernt hus såväl som bredvid ett lite äldre hus. De rymliga carportarna rymmer de flesta typer av standardfordon, men kontrollera måtten i butiken innan du beställer. Du kan få fristående carportar såväl som fasta carportar monterade på sidan av ditt hus.

Två serier av moderna carportar – Mistral och Libeccio

Våra Mistral carportar erbjuder en rad minimalistiska carportar gjorda av starkt och hållbart aluminium tillsammans med ett tak i polykarbonat. Det sneda taket gör att regnvattnet rinner ner i rännan och bort genom ett stuprör innanför benet på carporten. Designen är enkel och vacker utan sidopaneler eller väggar för att ge maximalt utrymme för att ge dig tillgång till din bil med mera från alla håll. Libeccio-serien innehåller eleganta och moderna carportar med eller utan sidopaneler för att ge skugga och skydd. Du kan få en Libeccio carport utan några sidopaneler eller välja tre, fem eller åtta sidopaneler för att skapa en unik carport i en underbar design. Sidopanelerna har ett vackert mönster, vilket gör carporten ännu mer elegant.

Fristående carportar och väggfästa carportar

Mistral- och Libeccio-carportarna finns i olika storlekar för ett eller två fordon. Du kan även få en fristående carport eller den typen av carport du monterar vid sidan av huset. Oavsett vilken typ av carport du väljer kommer du att få ett vackert, modernt och hållbart skydd för din bil och mer i många år. En carport kan användas till mer än att skydda en bil. Använd de robusta och lätta carportarna som skydd för dina cyklar, trädgårdsmöbler eller olika material. De eleganta skydden kan också skapa behaglig skugga över barnens plaskdamm, sandlåda eller för en badtunna.

Hållbara och högkvalitativa carportar med en 15 års garanti

Våra carportar i aluminium med polykarbonattak har designats och tillverkats i Europa. De kommer med flera garantier – aluminiumramen har en 15 års begränsad garanti, polykarbonatplåtarna för taket har en 10 års begränsad garanti och alla epoximålade ståldelar har en 2 års begränsad garanti. De olika carportarna är lätta att montera utan användning av specialverktyg, men vi rekommenderar att ni är två personer för jobbet i allmänhet och 4 personer för slutmonteringen med några tunga lyft. Efteråt kan du njuta av carporten i många år utan att behöva oroa dig för rost, röta eller flagning tack vare de starka och hållbara materialen. Du kan se alla våra olika carportar här: https://www.dancovershop.com/se/products/carportar.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *