Exklusivt växthus i trä med integrerad bod

https://www.dancovershop.com/se/products/vaexthus-i-trae.aspx

Man kan säga mycket positivt om växthus i allmänhet, men när du ser detta exklusiva växthus i trä av tryckimpregnerad gran måste du hålla med om att det är vackert och väldigt inbjudande. Till och med mer än de flesta andra växthus. Hela strukturen är gjord av väderbeständig gran i en underbar kombination med stora fönsterrutor som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Du kan få det eleganta växthuset med eller utan den integrerade redskapsboden med plats för trädgårdsredskap och mycket mer. Använd det som ett växthus och fyll det med växter eller använd det som en trädgårdspaviljong med bekväma möbler inuti.  

Växthus i trä eller en elegant trädgårdspaviljong

Växthuset i trä ger dig ett underbart rum för att odla växter eller för att njuta av trädgården i alla väder – eller kanske en kombination. Att ha växthuset med en integrerad redskapsbod ger gott om förvaringsutrymme för dina trädgårdsredskap, jord och andra växthustillbehör. Att vara inne i det eleganta växthuset med de stora fönstren kommer att ge dig en häpnadsväckande känsla då du kan njuta av växterna som växer där och få en fin utsikt över trädgården. Du kan odla utsökt frukt och grönsaker samt vackra blommor. Observera att växthuset med integrerad bod kommer utan kopplingsdörr mellan bod och växthus!

Växthus i trä från det populära märket Modularo™

Detta eleganta och hållbara växthus i trä med eller utan integrerad bod kommer att vara ett underbart tillskott till alla trädgårdar. Växthuset i trä eller trädgårdspaviljongen är en del av den exklusiva serien av trädgårdsprodukter från det populära livsstilsmärket Modularo™. Varumärket fokuserar på en modern livsstil, hög kvalitet, hållbarhet och komfort. Varumärket erbjuder ett brett utbud av hållbara träprodukter som redskapsbodar, växthus, trädgårdspaviljonger och trästugor som gör ditt trädgårdsliv ännu bättre och roligare. Kika på de rejäla och vackra växthusen i trä med och utan integrerad bod här: https://www.dancovershop.com/uk/products/wooden-greenhouses.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *