Eleganta och effektiva terrassvärmare med fjärrkontroll

https://www.dancovershop.com/se/products/terrassvrmare.aspx

Att ha en eller flera terrassvärmare kan göra en värld av skillnad. När du vill vistas ute på terrassen eller inne i ett partytält kommer en modern terrassvärmare att göra det möjligt att stanna där så länge du vill. När du njuter av en dag eller kväll ute på terrassen eller någonstans i trädgården kan en effektiv terrassvärmare få dig att känna dig varm och bekväm i motsats till kall och obekväm. Att ha en av våra moderna och effektiva terrassvärmare med fjärrkontroll och andra smarta funktioner kan ge dig värme och lite ljus som förvandlar kvällen till något trevligt och nästan magiskt. Våra terrassvärmare i modern design ger behaglig värme bara genom att du trycker på en knapp på fjärrkontrollen eller genom att använda din smartphone.

Fristående terrassvärmare eller monterade på en vägg

Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa terrassvärmare. Du kan ha fristående terrassvärmare som är lätta att använda och flytta runt så att alla kan njuta av värmen när de känner sig kalla. Du kan även ha terrassvärmare monterade på väggen över din matplats eller loungedel, så slipper du att tänka på förlängningssladdar på marken med mera. Vidare använder du helt enkelt fjärrkontrollen eller din smartphone när du har laddat ner appen, och därefter kan du vara ute hur länge du vill. Våra terrassvärmare har flera lägen och stängs av automatiskt om de av någon anledning faller omkull.  

Smarta terrassvärmare med fjärrkontroll eller app 

När du är bekväm och har slagit dig ner för att äta eller koppla av vill du givetvis inte springa runt och justera din terrassvärmare. Med våra moderna värmare använder du helt enkelt den medföljande fjärrkontrollen eller din telefon när du har laddat ner den relevanta appen. De flesta av oss har telefonen nära tillhands, för det mesta i alla fall, så du kan alltid justera värmen om temperaturen ändras. Slå på eller av den – eller reglera helt enkelt temperaturen på själva värmaren. Värmare finns i olika storlekar och har olika räckvidder, men i allmänhet kommer de att täcka en yta på 20–25 m². Genom att använda den medföljande fjärrkontrollen eller appen kan du styra de olika värmenivåerna och använda den digitala timern – från 1 till 9 timmar. Som tidigare nämnt stängs terrassvärmaren av automatiskt vid en olycka tack vare vältskyddet. Terrassvärmarna har IP65 vatten- och dammskydd, så du kan använda dem nästan var som helst på terrassen eller i trädgården – vid middagsbordet, loungeområdet med mera. Du kan se alla våra olika terrassvärmare här: https://www.dancovershop.com/uk/products/patio-heaters.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *