Bioklimatiska pergolor med inbyggd LED-belysning

https://www.dancovershop.com/se/products/bioklimatiska-pergolor.aspx

Bioklimatiska pergolor är perfekta när du vill tillbringa lite kvalitetstid utomhus – på dagen, på kvällen och långt in på natten. Under dagen kommer din bioklimatiska pergola att skydda dig från solen och ge lite behaglig skugga. På kvällen ger det flexibla taket dig skydd mot daggen, och den inbyggda LED-belysningen skapar en underbar stämning. Utmärkande för de populära bioklimatiska pergolorna är att du kan öppna och stänga taket. Pergolan kan skydda dig vid dåligt väder och ge skugga om du vill det – eller öppna upp taket och njut av solen utan att behöva flytta stolar med mera. Vår moderna bioklimatiska pergola med inbyggd LED-belysning har rejäla metallameller som du kan öppna och stänga med den medföljande fjärrkontrollen. Snyggt och enkelt!

Modern bioklimatisk pergola med elegant LED-belysning

Våra bioklimatiska pergolor med inbyggd LED-belysning har en kraftig aluminiumram och slitstarka metallameller i taket. De är robusta strukturer, men du måste fortfarande fästa din pergola på basen på sättet som rekommenderas i manualen med mera. Observera att du inte bara kan koppla in din nya bioklimatiska pergola med inbyggd LED-belysning efter att du har monterat den. Du behöver anlita ett proffs för att koppla ihop din bioklimatiska pergola med inbyggd LED-belysning – både ljuset och taklamellerna ska kopplas ihop! Dessutom kan du designa din bioklimatiska pergola med inbyggd LED-belysning genom att lägga till en eller flera sidoväggar (Beställs separat!) Att ha en eller flera sidoväggar gör pergolan ännu mer mysig och funktionell. De rörliga lamellerna i taket på din bioklimatiska pergola kommer inte bara att reglera mängden sol du vill ha, utan även vind och ventilation – särskilt viktigt om du stänger pergolan med sidoväggar.

LED-belysningen kommer att göra din pergola mysig och inbjudande

Våra moderna, eleganta och funktionella bioklimatiska pergolor med inbyggd LED-belysning är tillverkade i starka och hållbara material som aluminium med mera. Taklamellerna är lätta att öppna och stänga med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen, och den inbyggda LED-belysningen gör pergolan ännu mer användbar på kvällen när den kommer att se underbart upplyst ut på altanen, bredvid en pool eller i princip var som helst. Har du frågor om våra bioklimatiska pergolor med inbyggd LED-belysning? Kontakta oss gärna via telefon, e-post eller använd vår chatt – du kan se alla våra olika bioklimatiska pergolor här: https://www.dancovershop.com/se/products/bioklimatiska-pergolor.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *