Pool robotar hjälper dig att hålla din pool ren och fin

https://www.dancovershop.com/se/products/pooltillbehoer.aspx

Pool robotar är gjorda för en sak – att rengöra pooler. När du har en pool kommer löv och smuts oundvikligen att falla eller blåsa ner i vattnet, vilket gör att det blir grumligt och föga inbjudande. Det är alltid en bra idé att täcka över poolen när du inte använder den. Du måste dock använda en pool robot då och då. För nedgrävda pooler och fristående pooler behöver du rengöra botten och sidorna då pumpen och filtret inte kan ta bort allt från poolen. Om du har en pool vill du alltid att vattnet ska vara rent och inbjudande.  

Låt pool roboten göra allt det tuffa arbetet

Om du är som de flesta poolägare använder du i första hand poolen under sommaren. Här kan det vara en god idé att använda pool roboten ett par gånger i veckan – kanske till och med fler. Låt pool roboten rengöra botten och sidorna av poolen, så den är ren när du hoppar i. Vänta inte till dess att vattnet är grumligt eller att du kan se skräp på botten av poolen. Använd pool roboten regelbundet så att poolen alltid är ren. Om vattnet dock ser fint och klart ut kan du vänta en dag eller två med att städa.

Använd en pool robot tillsammans med annan utrustning

Dina poolkemikalier kan inte rengöra vattnet ordentligt om du inte använder en pool robot. Sakta men säkert kommer poolen att bli grumlig och oinbjudande – inte på en dag eller två – utan med tiden. Det beror på att pool roboten hjälper kemikalierna att göra sitt genom att förse dig med friskt och inbjudande vatten i poolen. Inte är det någon som känner för att hoppa i en pool där vattnet inte är klart och inbjudande. När du väljer en pool robot, införskaffa dig en som matchar storleken på din pool. Vi erbjuder en liten sladdfri pool robot för mindre pooler samt stora och mer kraftfulla pool robotar för stora pooler.

Vi erbjuder pooltillbehör såsom pool robotar, pooltäcken, pumpar och värmare

Beställ en pool robot till din befintliga pool eller beställ en av våra populära poolpaket med allt du behöver för att komma igång. Observera att våra poolpaket inte innehåller någon pool robot! Oavsett vilken typ av pool du har är det en god idé att använda en pool robot. Poolfiltret och skimmern tar bort skräp från ytan medan pool roboten tar hand om botten och sidorna. Du måste också mäta vattnet för att säkerställa att det är rent och har rätt pH-balans. Ett pooltäcke kommer dessutom att förhindra att löv och annat faller ner i vattnet när poolen inte används. Har du frågor om våra pool robotar, våra poolpaket eller mer? Vänligen kontakta våra experter via telefon, e-post eller använd vår chatt. Se pool robotarna och andra pooltillbehör här: https://www.dancovershop.com/se/products/pooltillbehoer.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *