FleXtents® – den ultimata snabbtältslösningen

https://www.dancovershop.com/se/products/flextents.aspx

Visste du att vår populära och mångsidiga FleXtents® snabbtältsserie erbjuder över 1 800 kombinationer av material, storlekar, färger, designs och funktioner? Det är en av de många anledningarna till att varumärket FleXtents® är det ledande varumärket i Europa när det kommer till robusta, flexibla och portabla snabbtält. De eleganta och funktionella snabbtälten används för privata fester och professionella evenemang – från mässor och marknader till sportevenemang och konserter. Vi erbjuder också ett urval av professionella snabbtält för medicinsk hjälp och nödsituationer.

FleXtents® snabbtält för professionell marknadsföring

FleXtents® snabbtält är också perfekta för professionell marknadsföring. Vi är specialiserade på digitalt tryck och kan hjälpa dig att skapa ett unikt FleXtents® snabbtält med tryck på duken. Du kan få allt från en diskret enkel logga på ena sidan till hela snabbtältets överdrag dekorerat med dina foton, text, illustrationer och konstverk! Börja med att välja snabbtältet du vill ha och skicka ditt konstverk till oss så tar vi fram ett unikt och professionellt FleXtents® snabbtält för dina kommande evenemang.  

De olika FleXtents® serierna

I många år har vi utvecklat FleXtents® serien och idag har vi flera serier så att du kan få ett snabbtält som matchar dina specifika krav. Välj från serierna Basic, Steel, PRO och Xtreme. Alla olika typer av snabbtält är lätta att hantera, förvara och slå upp samt kan kombineras på många sätt. Material, design och styrka varierar dock för att möta de olika funktionerna – behöver du ett snabbtält för en familjeträff då och då, till den lokala loppmarknaden eller behöver du ett professionellt snabbtält som ofta används vid många evenemang? Kort sagt erbjuder vi eleganta och funktionella snabbtält för alla!

Beställ idag och var redo för festen, marknaden och mässan

Ett FleXtents® snabbtält kan användas året runt för skydd och skugga. Beställ dina FleXtents® idag och se till att ha dem redo inför nästa grillfest, familjeträff, marknad eller professionellt event. Snabbtälten är extremt flexibla och kan slås upp och tas ner på några minuter. Dessutom är snabbtälten lätta att transportera och förvara så att du kan ha ett eller flera snabbtält redo närsomhelst. Eftersom vi erbjuder fler än 1 800 kombinationer kanske du har några funderingar innan du beställer ett nytt FleXtents® snabbtält. Kontakta våra experter via telefon, e-post eller använd vår chatt – tillsammans kan vi hitta den bästa lösningen. Kika på alla de olika eleganta lösningarna här: https://www.dancovershop.com/se/products/flextents.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *