En trästuga i en vacker och hållbar design

https://www.dancovershop.com/se/products/traestugor.aspx

En trästuga ger dig en speciell plats som du kan använda för många ändamål – som kontor, för avkoppling, för att träna, för kreativa sysselsättningar, som ett lekrum för barnen – och som en gäststuga så att du kan bjuda in vänner och familj för att sova över. Våra ljusa och inbjudande trästugor är rymliga med stora dörrar och fönster. Stugorna har lättillgänglighet och ett vackert ljusinsläpp, vilket gör interiören ljus och inbjudande. Om vädret är fint, öppna dörren/dörrarna helt och låt interiören vara en naturlig del av omgivningen. Vissa av våra trästugor fungerar också väl som skydd. Öppna dörren/dörrarna och sov nära naturen, väl skyddad mot regn och fallande dagg. Observera att en trästuga av denna kvalitet kommer att vara en del av din trädgård under lång tid, så fundera noga över var du placerar den.

Klassiska trästugor i massivt trä

Våra eleganta trästugor är gjorda av nordiskt trä, vilket gör dem robusta och hållbara – för att inte tala om naturträ-looken. Du kan få en trästuga i naturträ eller med en mörk- eller ljusgrå färg med vita ramar runt dörrar och fönster. Om du väljer en trästuga i naturträ måste du behandla alla utvändiga ytor med träskydd direkt efter montering. Trästugan håller helt enkelt längre med ett eller två lager träskydd! Kanske föredrar du stugans naturliga utseende? Då använder du helt enkelt genomskinligt träskydd. 

Trästuga Locarno och många fler

En av våra populära trästugor är Locarno som uppmäter 21,8 m2. Det är en högkvalitativ trästuga i massivt 19 mm utvalt nordiskt trä med två stora skjutdörrar och tre fönster, vilket gör stugan ljus och inbjudande. De stora skjutdörrarna ger enkel åtkomst och gör det lätt att kombinera interiören med exteriören. Den eleganta och robusta trästugan kommer snart att bli den naturliga platsen att befinna dig på ute i trädgården – särskilt om vädret är fint. Använd den vackra trästugan för avkoppling, för arbete eller för att umgås med några vänner.

Modularo® är ett modernt livsstilsmärke

Är du intresserad av högkvalitativa produkter med fokus på funktionalitet, hållbarhet och komfort? Vårt populära varumärke erbjuder ett brett utbud av hållbara träprodukter som bodar, timmerstugor, trädgårdspaviljonger och trästugor som gör ditt trädgårdsliv ännu bättre och roligare. Du kommer att se fram emot att njuta av elegant design, funktionalitet och utrymme att befinna dig på i många år framöver. Du kan kika på alla våra olika trästugor, timmerstugor och trästugor här: https://www.dancovershop.com/se/products/traestugor.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *