Markiser och sidomarkiser för skugga och skydd

https://www.dancovershop.com/se/products/markiser.aspx

Att ha en elegant markis över din uteplats skapar en speciell plats utomhus. Här kan du tillbringa timmar med vänner och familj och njuta av en grillfest eller koppla av. Du kan även placera en markis på någon annan plats med en trädgårdsvägg eller liknande. Njut av skyddet där du kan sitta i skuggan på dagen och vara i lä från den fallande daggen på kvällen. Du behöver bara en stark och stabil vägg för att montera markisen. De olika markiserna är vattentäta, så du kan vara ute även när det regnar en aning.
Med en markis kommer dessutom dina trädgårdsmöbler, kuddar och annat på uteplatsen att skyddas mot UV-strålar och regn. Du kan ha två typer av markiser – manuellt manövrerade med handtag eller en enklare lösning med inbyggd motor och fjärrkontroll. Oavsett vilken typ du föredrar kan markisen vara ute och klar på nolltid för att ge skugga eller skydd.

Markiser med en stark aluminiumram och hållbart tyg

Våra markiser har en kraftig aluminiumram. I kombination med det solida och slitstarka tyget kan du njuta av din markis under en lång tid framöver. Det nya utrymmet kommer snart att bli en naturlig mötesplats när du befinner dig utomhus. Tyget är 280 g/m² polyester, vattentätt och med hög UV-beständighet. Markisens smala hölje gör den elegant och kommer knappast att märkas när markisen rullas upp. Våra högkvalitativa markiser levereras kompletta och redo att installeras.

Se till så att du monterar din markis på rätt sätt

Att montera en markis kräver lite kunskap om att montera tunga föremål på en vägg. Du måste mäta exakt var du ska placera markisen och veta hur du kopplar sladden om du väljer en markis med motor och fjärrkontroll. Dessutom är markisen tung, så se till att ni är två eller flera för jobbet. Om du är osäker, ring ett proffs och få honom eller henne att göra jobbet så att ingen skadas under monteringen eller efteråt. Du kan kika på de eleganta markiserna här: https://www.dancovershop.com/se/products/markiser.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *