Letar du efter ett nytt växthus?

https://www.dancovershop.com/se/products/infraroeda-terrassvaermare.aspx

Ett nytt växthus kan vara riktigt spännande, men det vet du säkert redan! Du kan ha ett litet växthus, ett stort växthus, ett växthus med glasfönster eller med polykarbonatfönster. Oavsett vilken sorts växthus du letar efter erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa växthus till konkurrenskraftiga priser. Dessutom kan våra experter hjälpa dig att svara på alla frågor du må ha om hur du väljer rätt växthus och mycket mer. I Dancover Växthusguiden kan du läsa om de olika växthusen, var du ska placera ett växthus i förhållande till solen med mera, vilken grund du ska skapa till växthuset och mycket mer. Oavsett om du planerar att fylla växthuset med massor av växter eller vill ha en lugn oas med några bekväma möbler – eller en kombination – kan vi hjälpa dig att välja rätt växthus. Kika på Dancover Växthusguiden här: https://www.dancovershop.com/se/products/infraroeda-terrassvaermare.aspx

Växthusråd Nr. 1

Hitta rätt plats för ditt nya växthus. Det kan vara självklart var man ska placera växthuset – ägna lite tid åt att tänka på det i alla fall. Lägg lite tid på att hitta precis rätt plats. Det är viktigt för dig och växterna. Kanske vill du ha växthuset nära huset eller undangömt på ett ’hemligt’ ställe. Växthuset ska vara korrekt placerat med tanke på solen med mera. Du kanske överväger att ha en kran och ett eluttag inne i växthuset eller åtminstone i närheten om möjligt. Det gör helt enkelt saker så mycket enklare.

Växthusråd Nr. 2

De flesta av våra växthus är designade för att användas under sommaren. Vill du ha växter inne i växthuset under vintern bör du kika på hur du värmer upp och isolerar växthuset i Växthusguiden. Växter är också väldigt olika när det kommer till frost med mera. Du kan ha växthusvärmare och våra unika övervintringsväxthus för att ta hand om dina växter under vintern. Du kan också isolera ditt växthus genom att fodra det med bubbelplast. Det kanske inte ser snyggt ut, men det kan vara ganska effektivt. Använd våra värmefläktar för att säkerställa en lägsta temperatur alla timmar om dygnet.

Växthusråd Nr. 3

Design som material, storlek och färg spelar en viktig roll vid val av växthus. Det är vår erfarenhet att väldigt få individer ångrar att de har köpt ett stort växthus. Däremot hör man ofta om folk som har ångrat att de inte har beställt det stora växthuset till att börja med. När du har ett stort växthus har du plats för alla växter du gillar att odla och plats att använda växthuset som trädgårdspaviljong. Kika på hela vårt utbud av stora och små högkvalitativa växthus här: https://www.dancovershop.com/se/products/infraroeda-terrassvaermare.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *