Bord och bänk set i robust och slitstark tall och stål

https://www.dancovershop.com/se/products/bord-och-bxe4nk-set.aspx

De klassiska bord och bänk seten är perfekta för nästan alla evenemang eller fester. Många kommer att se de ikoniska bord och bänk seten som något från en oktoberfest i Tyskland. Du kan utan tvekan se dessa populära bord och bänk set på oktoberfester över hela världen, men borden och bänkarna kan användas till så mycket mer. Du kan använda det robusta och flexibla bord och bänk setet för de flesta typer av fester och evenemang – inomhus och utomhus. När dina gäster sitter vid ett dukat bord och bänk set kommer de att ha det så trevligt då de sitter tätt tillsammans med de andra gästerna, vilket skapar en unik känsla av samhörighet. Det gäller alla typer av evenemang – barnkalas, evenemang på fotbollsklubben, professionella evenemang och andra sorters event som en gatufest med grannarna och mycket mer.

Robusta 28 mm bord och bänk set i trä med svart lack

Våra populära bord och bänk set är robusta och praktiska. Benen på borden och bänkarna kan fällas ihop helt, så seten tar bara upp ett begränsat utrymme när det inte används. Om du ska hantera många bord och bänk set rekommenderar vi att du beställer en av våra dragkärror för enkel transport och förvaring. Seten är lätta att fälla upp på nolltid när du ska göra allting klart för gästerna. Du kan ha bord och bänk set i olika storlekar, och alla har hopfällbara ben. Du kan använda de rejäla bord och bänk seten in- och utvändigt som du vill, men du måste ha i åtanke att vissa av våra bord och bänk set i svart lack måste behandlas med försiktighet när det kommer till sol och vatten.

Bord och bänk set skapar den perfekta atmosfären för din fest eller event

Om du någonsin har varit på ett event där du satt vid ett av dessa ikoniska bord och bänk set så känner du till den fantastiska känslan av samhörighet och social sammanhållning. Denna känsla är fantastisk oavsett tillfälle – en födelsedag, gatufest, en familjegrillfest och många andra evenemang. Du kommer helt enkelt lite närmare de andra gästerna än vad du skulle göra om ni satt i separata stolar. Det är därför gäster som sitter vid bord och bänk set ofta känner att det är väldigt mysigt och festligt på de flesta fester och evenemang. Tack vare att du kan använda de populära bord och bänk seten både inomhus och utomhus kan du använda dessa funktionella bord och bänkar vid de flesta evenemang. Du kan använda bordet som det är med engångsservis eller täcka samt dekorera det med en elegant duk. Du kan kika på alla våra olika bord och bänk set här: https://www.dancovershop.com/se/products/bord-och-bxe4nk-set.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *