Vilken typ av växthus bör du välja?

https://www.dancovershop.com/se/products/vxthus.aspx

Ett växthus är en enkel struktur för att odla alla typer av växter i en varm miljö. Med det sagt kan det krävas mycket arbete för att hitta rätt växthus för din trädgård med mera då det finns så många olika typer av växthus! I Dancover Växthusguiden har vi gjort en översikt för att hjälpa dig genom den preliminära urvalsprocessen – att hitta den typen av växthus som du vill ha. Vi erbjuder hundratals olika växthus i flera storlekar, utföranden och material. Här kan du få en överblick av de många valmöjligheterna du har när du ska välja ut växthus: https://www.dancovershop.com/se/products/vxthus.aspx

Polykarbonatväxthus – starkt och hållbart

Växthus i polykarbonat är klassiska växthus med stålram eller kanske en aluminiumram. Fönstren är i kraftig polykarbonat som nästan är okrossbar och väldigt lätt jämfört med glas. Polykarbonat har en perfekt ljustransmission och hjälper dig att skapa de perfekta odlingsförhållandena för alla sorters växter som gurkor, tomater, chili, blommor och mer. Du kan ha polykarbonatväxthus med klara eller halvtransparenta fönster.

Glasväxthus – klassisk elegans

Ett växthus med traditionella glasfönster är vackert, klassiskt och av många betraktat som ett “riktigt” växthus eftersom glas är vad vi använde förr i tiden. Våra glasväxthus har härdat glas som fönsterrutor, så fönstren är starka och hållbara. Ibland kräver det klara glaset gardiner för att skydda växterna från för mycket direkt solljus.  

Orangerier – trädgårdslivet när det är som bäst

Ett klassiskt orangeri kan ge stil och elegans till din trädgård och uteplats. Våra orangerier är stora växthus med plats för växter och möbler så att du kan använda strukturen som en elegant trädgårdspaviljong. De stora och vackra orangerierna ger plats för avkoppling, kontemplation, odling av blommor och mycket mer. Njut av trädgården inifrån orangeriet i nästan alla väder.

Lean-to växthus – den kompakta lösningen

Lean-to växthus är unika för den lilla trädgården eller som ett extra växthus på altanen eller en balkong. Använd den till plantor på våren och till alla möjliga olika blommor och örter under sommaren. Vanligtvis har våra lean-to växthus ingen bakre vägg, så du måste ställa den upp mot en vägg. Lean-to växthusen har samma kvaliteter som ett traditionellt växthus och kan användas till alla möjliga växter.

Miniväxthus och drivbänkar – för att välkomna våren på rätt sätt

Våra miniväxthus och drivbänkar är avsedda för små trädgårdar, uteplatser, takterrasser och balkonger. Ett miniväxthus är också perfekt när du vill ha en plats med speciella odlingsförhållanden för att odla många olika växter – särskilt när du vill förlänga trädgårdssäsongen och börja plantera frön, plantor och groddar tidigt på våren. Visste du att ett miniväxthus eller drivbänk är perfekt till sallad med mera på hösten?

Snösäkra växthus – för platser med mycket snö

Vårt breda utbud av snösäkra växthus inkluderar solida och hållbara växthus med förstärkta ramar för att stå emot snötyngden under vintern. De robusta snösäkra växthusen är vanliga växthus med perfekta odlingsförhållanden – bara med en mer robust ram. Så när snön börjar falla kan du sova under natten och veta att ditt växthus är säkert ute i snön. Våra snösäkra växthus har en snökapacitet på hela 450 kg/m2!

Tunnelväxthus – sommarlösningen

Ett tunnelväxthus är ett prisvärt alternativ till dyrare växthus. Du kan odla grönsaker, frukt och blommor på nolltid med ett av dessa lättmonterade växthus. Ett tunnelväxthus kan förlänga trädgårdssäsongen, men tänk på att ett tunnelväxthus är tänkt som en säsongsbetonad form av täckning och inte som en permanent struktur!

Hur du går vidare härifrån

Blev det för mycket information om växthus? Ge inte upp. Våra experter kan hjälpa dig att hitta och välja precis rätt växthus för din trädgård och mer. Ring oss, skicka ett e-postmeddelande eller använd vår chatt så svarar vi på alla frågor du må ha om vårt stora utbud av högkvalitativa växthus. Välkommen till vår värld av vackra växthus: https://www.dancovershop.com/se/products/vxthus.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *