Redskapsbod i trä med innovativa HPL fasadpaneler

https://www.dancovershop.com/se/product/redskapsbod-i-trae-bertilo-hpl-2-345x228x23m-antracit-graa.aspx

Letar du efter en redskapsbod i trä utöver det vanliga? Då hittade du den precis! Denna vackra och moderna redskapsbod i trä har en robust ram i FSC nordisk gran täckt med innovativa 6 mm Trespa/Meteon HPL-paneler. HPL (High-Pressure Laminate) fasadpaneler är träbaserade lager som är impregnerade med harts. De unika HPL-panelerna är hållbara, väderbeständiga och färgstabila. Panelerna har en träfiberhalt på över 70 procent från hållbart skogsbruk (FSC-certifiering) De tvåfärgade panelerna är eleganta och du kan vända dem åt båda håll; de påverkas inte av fukt och är inte mottagliga för väderpåverkan, mögel eller röta. UV-beständigheten och färgstabiliteten lever upp till de högsta poängklassificeringarna – och färgen kommer inte att förändras nämnvärt på minst 10 år. Du kan säga många positiva saker om traditionella redskapsbodar i trä, men vill du ha något unikt kan detta vara en bra lösning. 

Redskapsbod i trä i en modern och vacker design

När du har en trädgård kan du inte klara dig utan en redskapsbod. Denna eleganta och moderna redskapsbod i trä har en stor dubbeldörr för enkel åtkomst. Du kan låsa dörren med det inbyggda cylinderlåset så att allt är säkert. Använd den rymliga boden för trädgårdsredskap, maskiner, cyklar, pooltillbehör, leksaker och mer. Fönstren garanterar naturligt ljus inne i boden under dagen, vilket gör det enkelt att hitta de sakerna du letar efter. De unika HPL fasadpanelerna har två färger – antracit och vit – en på varje sida. Du kan vända dem och använda den färgen du vill – gör boden antingen vit eller antracit – eller skapa precis den boden du vill genom att blanda färgerna i ett mönster och montera ihop en unik bod.

Redskapsbod i trä i naturliga och hållbara material

Träet till ramen är naturligt, så vi rekommenderar att du behandlar det med lite träskydd. För att få ut det mesta av skyddet, sätt på det i steg samtidigt med monteringen. Alla delar till denna eleganta och moderna redskapsbod i trä är prefabricerade. Se beräknad tid för montering i manualen. Den smarta Bertilo HPL redskapsboden i trä ska placeras på ett stadigt och plant underlag. Vi rekommenderar att den placeras på betong, stenplattor, marksten eller liknande för att få ett plant och användbart golv inne i boden. Se de eleganta redskapsbodarna i trä här: https://www.dancovershop.com/se/product/redskapsbod-i-trae-bertilo-hpl-2-345x228x23m-antracit-graa.aspx 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *