Redskapsbodar i trä i naturlig gran

https://www.dancovershop.com/se/products/redskapsbodar-i-trae.aspx

Redskapsbodar i trä är robusta och praktiska och håller i många år med lite underhåll då och då. Om du redan har en trädgård vet du hur viktigt det är att ha en redskapsbod. Med en redskapsbod i trä kan du ha dina trädgårdsredskap, maskiner, cyklar med mera på ett och samma ställe väl skyddade. Du kan ha många olika redskapsbodar i naturträ – och några färdigmålade så du sparar lite tid på att måla boden efter montering. Beroende på storleken på din trädgård kan du ha kompakta eller stora redskapsbodar så allt går ihop. Vårt utbud av robusta redskapsbodar i trä från Bertilo kommer att möta de flesta trädgårdsägares förväntningar.   

Ett brett urval av robusta Bertilo redskapsbodar 

Vårt utbud av Bertilo redskapsbodar i trä omfattar allt från cykelskjul till redskapsbodar i många olika storlekar och utföranden. Du kan ha en kompakt bod med enkeldörr eller en stor bod med dubbeldörr, fönster och kanske överhäng för skydd av cyklar, trädgårdsmaskiner med mera. Bodarna med dubbeldörr och ett eller flera fönster ger enkel åtkomst och naturligt ljus inne i boden under dagtid. Alla paneler och komponenter är helt prefabricerade, så du behöver inte mäta och skära – montera alla delar med standardverktyg. I butiken kan du se vilka bodar som har golv och tak. 

Vackra och klassiska redskapsbodar i trä

De eleganta och praktiska Bertilo redskapsbodarna i trä är gjorda av massiv 19 mm nordisk furu – de flesta har FSC-certifiering då träet kommer från en pålitlig källa. De olika bodarna är robusta och håller länge om du underhåller din bod då och då som du behöver göra med vilken bod som helst i trä. Redskapsbodarna i naturträ ska målas direkt efter montering för att skydda naturträet. Observera att du även kan beställa ditt cykelskjul eller redskapsbod färdigmålad. Du kan se alternativen i butiken. De olika redskapsbodarna i trä med mera har snedtak, så vattnet samlas inte på taket. Du måste vara medveten om att en redskapsbod i trä ska placeras på ett stadigt och plant underlag av cement, stenplattor, grus eller liknande. Se dessutom till så att vatten inte samlas under boden – särskilt boden med trägolv. Se alla eleganta redskapsbodar i trä här:

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *