Uppblåsbara glampingtält är rymliga och häftiga

https://www.dancovershop.com/se/products/glampingtaelte.aspx

Ett uppblåsbart glampingtält är perfekt när du vill skapa en speciell plats – hemifrån eller ute i trädgården. Ett uppblåsbart glampingtält är ett enkelt sätt att uppgradera en campingtur och njuta av en rolig och bekväm upplevelse. Det rymliga glampingtältet med den unika uppblåsbara ramen ger en campingupplevelse utöver det vanliga. Det vackra glampingtältet har ett mögelbeständigt överdrag i vattentät 200 g/m² polybomullscanvas med ett hydrostatiskt huvud på 500 mm. Markduken i kraftig PVC har ett hydrostatiskt huvud på 3000 mm. När du slår upp tältet startar du den medföljande elektriska fläkten och blåser upp PVC-rören som utgör ramen. De rejäla ramrören är Ø 20 cm, och du fäster dem på överdraget med mjuka band i Oxford/PE.

Rymliga glampingtält med utmärkta egenskaper

Våra innovativa och uppblåsbara glampingtält har 4 öppningar upptill för ventilation. Tillsammans med de två dörrarna ger de ventilation så att du kan njuta av en trevlig vistelse inne i det stora tältet. Du kan ha nät framför de två dörrarna så du har ventilation och utsikt utan att behöva handskas med alla möjliga flygande insekter inne i tältet. Det uppblåsbara glampingtältet har en takhöjd på 2,5 m, vilket gör det stort och rymligt samt ger dig en behaglig känsla av utrymme inne i tältet. Observera att du förutom tältet och den elektriska fläkten får staglinor, tältpinnar och en bärväska.

Uppblåsbara glampingtält från vårt märke TentZing®

De eleganta och rymliga glampingtälten är gjorda för att uppgradera den traditionella campingupplevelsen. Slå upp det uppblåsbara glampingtältet på nolltid och njut av en exklusiv vistelse mitt i naturen. Vistelsen kommer att präglas av mer stil och komfort än din klassiska campingupplevelse. Du kan använda det vackra TentZing® glampingtältet för en campingtur eller för att skapa en mer permanent fristad därhemma. Sätt upp glampingtältet i trädgården och lägg lite tid på avkoppling när du vill. Vi garanterar att du kan se fram emot en campingupplevelse utöver det vanliga med detta uppblåsbara glampingtält från vårt varumärke TentZing®.

Glamping är ett underbart sätt att njuta av utomhuslivet på

Glamping är ett underbart sätt att njuta av naturen på nära håll. Varför nöja dig med ett litet tält när du kan lyxa till det inne i ett stort och rymligt glampingtält? Om ett uttag finns i närheten av tältet, sätt upp en värmare för att hålla värmen även när vädret blir kyligt. Och varför inte ha lite ordentligt ljus när du är igång? Kort sagt, du kan se fram emot att utforska naturen, spela spel, koppla av och kanske berätta sagor runt brasan framför det uppblåsbara glampingtältet. Kika på det uppblåsbara glampingtältet och andra vackra glampingtält här: https://www.dancovershop.com/se/products/glampingtaelte.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *