Bastutunna i vackert nordiskt trä

https://www.dancovershop.com/se/products/bastur.aspx

Bastutunnor i trä är klassiska bastur som placeras någonstans i din trädgård eller vid ditt fritidshus. Bastutunnorna i trä är gjorda av vacker och hållbar nordisk gran. Basturna tar inte upp någon större plats, men kommer att förse dig med en otrolig lyx då en bastutunna ger många timmar av ren glädje. När du tillbringar tid inne i en bastununna i trä kommer du att uppleva timmar av avkoppling och stressavlastning. En betydande fördel med att ha en bastutunna i trä därhemma är att du kan använda bastun precis när du vill. Vidare bestämmer du vem du vill dela den trevliga upplevelsen med, till skillnad från offentliga bastur.

Olika sorters bastutunnor i trä

Du kan ha olika bastur i olika storlekar och former – klassiska bastustugor och moderna bastutunnor. Vill du ha en bastutunna i trä med ett eller två rum och vilket bastuaggregat vill du satsa på? Oavsett vilken bastu du väljer och beställer kommer du att njuta av detta varma rum precis utanför i trädgården. Du kan se fram emot att sätta igång bastun och ha det trevligt, att ta det lugnt efter jobbet eller efter ett härligt träningspass. Kort sagt, att ha en bastutunna i trä betyder att du får rikligt med kvalitetstid när du vill.

Välj bastuaggregatet som du föredrar

Våra bastutunnor i trä levereras utan det nödvändiga bastuaggregatet. Det är därför du behöver beställa det aggregatet du vill ha när du beställer bastun. Har du redan en bastu och behöver ett nytt aggregat? Beställ gärna aggregatet separat från oss. Som ni vet krävs ett rejält bastuaggregat för att producera bastuns underbara värme. Aggregatet ökar din puls och dina blodkärl vidgas när ditt hjärta börjar pumpa lite snabbare. Du kan få ett klassiskt bastuaggregat i rostfritt stål eller ett aggregat i form av en vattendroppe hängande på bastuns vägg. Bastustenarna ingår med båda typerna av aggregat.

Bastutunnor i trä för avkoppling, smärtlindring och glädje

Att tillbringa tid i en ångande, varm bastu är en underbar känsla för många människor. Du kan uppleva en känsla av lycka när hela din kropp utsätts för värmen, och varje muskel i kroppen värms upp och slappnar av. Att ha en bastu hemma i trädgården garanterar kvalitetstid efter jobbet när du känner för det. Kanske har du haft en tröttsam dag på jobbet eller varit ute och sprungit, cyklat eller simmat – då kan du se fram emot en trevlig stund i bastun. Konceptet med bastun är tusentals år gammalt och har använts över hela världen. Människor överallt har haft ett ångande varmt rum för avkoppling, smärtlindring och kontemplation genom tiderna. Kika på alla våra vackra bastutunnor i trä här: https://www.dancovershop.com/se/products/bastur.aspx

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *