Fleecefiltar

Fleecefiltar är alltid mjuka och sköna.

Fleecefiltar är perfekta om det blir lite kyligt eller blåsigt när du är ute – på uteplatsen, på stranden, vid segling eller något liknande. Dessutom kan det vara mysigt och dekorativt att ha en trevlig pläd eller filt på soffan. Det kommer att se trevligt ut och komma tillhands om du vill ha en filt eller en pläd över benen på kvällen eller när du vill koppla av och vara bekväm och varm. Dancover har tjocka och varma fleecefiltar tillgängliga. Planerar du en fest, en familjeträff eller annan typ av evenemang? Du bör överväga att köpa en bunt filtar eller plädar så att du kan ta hand om dina gäster om de känner sig lite kalla, särskilt under kvällen. Med en mjuk fleecefilt eller en fuskpäls kan du se till så att dina gäster är varma och bekväma genom hela festen.

Fleecefiltar för eventet i ditt partytält.

Fleecefiltar från Dancover är både mjuka, tjocka och varma – och både våra fleecefiltar och fuskpälsar är tvättbara så att du kan använda dem utomhus på uteplatsen, ta dem till stranden, på utflykten, i skogen och när du har en fest i ett partytält. Gillar du att vara ute i det fria? Ingenting är bättre än en eld på kvällen, kanske lite musik och en varm filt eller pläd så att du inte blir kall och kan njuta av att vara ute så länge du vill.

Fleecefiltar för caféer och restauranger.

Fleecefiltar är också populära på caféer och restauranger när det serveras för gäster utomhus. Se till att ha tillräckligt med fleecefiltar för dina gäster så att du kan använda utomhusområdet på kvällen och på natten. Med en bunt mjuka och varma fleecefiltar kan du se till så att dina gäster känner sig varma och välkomna. Våra mjuka fleecefiltar är tillverkade av 100 % polyester med starka sömmar. De uppmäter 130x160 cm, och du kan tvätta dem vid 30°.