Garage

Ett garage i massivt trä eller metall för att skydda din bil med mera

Ett starkt och tåligt garage i antingen massivt trä eller galvaniserat stål är den perfekta lösningen när du vill ha en skyddad plats att parkera din bil på. Samtidigt kommer du oftast att få förvaringsutrymme för diverse andra prylar som trädgårdsredskap med mera. Vi erbjuder garage för en eller två bilar, och du kan även använda de stabila garagen för en MC, båt, vattenskoter, trädgårdsmaskiner, cyklar med mera. Våra garage ger gott om plats för säker parkering, och du kommer snart att njuta av att veta att din bil är parkerad väl skyddad när den inte används. På vintern behöver du inte gå upp tidigare för att få bort is eller snö från fordonet – och på sommaren skyddas bilen från skadlig UV med mera. Vi erbjuder en rad olika garage i massivt trä eller galvaniserad metall, så vi är säkra på att du kan hitta ett du gillar.

Garage i massivt nordiskt trä

Att ha ett elegant trägarage i massivt nordiskt trä ger dig inte bara en skyddad parkeringsplats för din bil – du får även ett förvaringsutrymme för mycket annat. Ett garage rymmer ofta trädgårdsredskap, cyklar och många andra saker du använder i trädgården eller till bilen. Föredrar du ett trägarage i naturträ? Då måste du måla det med träskydd så snart som möjligt efter montering. Det är det enda sättet att hålla träet fräscht och i perfekt skick. Det är dock fritt fram att välja en färg som du gillar eller att använda genomskinligt träskydd så att du kan njuta av det vackra träets utseende för alltid. Om du föredrar en färg, använd en som överensstämmer med ditt hus eller omgivningen. En annan lösning är att beställa ett av våra målade trägarage i ljusgrå eller mörkgrå så du slipper att måla ditt nya garage. Efter något år kan du dock behöva ge garaget ett nytt lager färg.

Metallgarage i underhållsfritt galvaniserat stål

Ett metallgarage kommer också att ge dig en skyddad plats för din bil och mer. Ett metallgarage kommer samtidigt att bjuda på ett förråd för olika saker du behöver nära bilen och trädgården. Du kan sätta upp ditt nya metallgarage nästan var som helst, men för att vara på den säkra sidan, kolla med den lokala kommunen. Oavsett var du placerar det kan du njuta av att du kan stänga och låsa ditt garage till skillnad från en öppen carport. Ett rymligt metallgarage kan användas till så mycket mer än en bil – använd det till trädgårdsmaskiner, cyklar, en MC, en liten båt eller som verkstad – men inte allt på samma gång! Våra metallgarage är en högkvalitativ produkt att njuta av i många år utan att du behöver oroa dig för rost, röta eller underhåll i allmänhet. Våra metallgarage har galvaniserade stålplattor som håller i många år.

Njut av att montera ditt nya garage helt själv

Alla våra trä- och metallgarage levereras som ett prefabricerat monteringsset. Vi rekommenderar att ni är två för jobbet då en del av delarna kan vara tunga och ni måste montera allt noggrant. Oavsett om du föredrar ett trägarage eller ett metallgarage måste de alla placeras på en plan och stabil bas som betong, stenplattor eller trä. Om du inte ser till att ditt garage placeras på rätt grund kan du uppleva att dörrar och fönster inte fungerar. Vill du veta mer om våra trägarage eller metallgarage? Vänligen kontakta oss via telefon, e-post eller använd vår chatt.