Glampingtälte

Glamping är helt enkelt version 2.0 av camping.

Glamping har blivit alltmer populärt och är ett bra sätt att kombinera kärlek till naturen med lite lyx. Varför nöja dig med ett tunt liggunderlag om du kan ha en riktig säng? Varför frysa om du kan slå på en värmare? Varför fumla runt i mörkret om du kan ha ordentlig belysning? Lyxdelen har mycket att göra med att glamping har blivit så populärt. Många älskar naturen, men de gillar också lite komfort och lyx. Glamping kombinerar de två. Ordet "glamping" är förstås en kombination av orden "glamour" och "camping" – ett annat begrepp kan vara "lyxcamping". Vi tycker dock att den nya och häftiga frasen beskriver fenomenet ganska väl.

Våra TentZing® glampingtält är gjorda just för glamping.

Våra rymliga och eleganta glampingtält är gjorda för glamping. De stora och vackra glampingtälten kan hjälpa dig att uppgradera en traditionell campingsemester till något exklusivt. Även om du campar mitt i ingenstans kan du fortfarande njuta med stor stil och komfort. Med andra ord kan du använda de eleganta TentZing® glampingtälten för traditionell camping någonstans eller använda dem för att skapa en permanent bas – kanske hemma i trädgården. Om du slår upp ditt glampingtält i trädgården kan du glampa hur mycket du än vill. Med en värmare inne i tältet kan du förlänga glampingsäsongen med flera månader. Våra vackra TentZing® glampingtält kan lyfta din campingupplevelse till något ännu roligare och mer underbart. De populära glampingtälten är gjorda av 280 g/m² bomullscanvas med ett hydrostatiskt huvud på 1 000 mm. Markduken i 540 g/m² ripstop PVC har en hydrostatisk höjd på 3 000 mm. Dess bomullscanvas gör att glampingtältet ser mjukt och vackert ut jämfört med många moderna tält gjorda av olika konstgjorda material.

Glampingtillbehör för att tillföra extra lyx.

Glampingtälten är vackra och inbjudande i sig, men du kan tillföra ännu mer stil och stämning till tälten. Vi erbjuder en halvmåneformad matta för golvet samt en välvd markis. Mattan består av två halvmåneformade bitar i 100 % polypropen. Mattan får du i en jacquardväv med ett elegant mönster. Mattan täcker hela golvet inuti ditt glampingtält och kommer att omvandla inredningen till något väldigt mysigt. Den välvda markisen skapar en skyddad entré där du får plats med allt du inte vill ha inne i tältet – skor, bagage med mera. Markisen är gjord av bomullscanvas för att matcha tältet. Varför inte ta del av glamping och uppleva naturen på nära håll? Ta dig tid att koppla av och sitt runt en brasa för att berätta sagor framför ditt glampingtält. Våra unika TentZing® glampingtält är helt enkelt perfekta för en fantastisk glampingupplevelse – hemma eller någonstans i en skog eller liknande.