Kejsartält

Kejsartält är det perfekta sättet att campa med stil.

Kejsartält är stora tält med plats för många människor som vistas där med stor stil och lyx. Har du hört talas om glamping? Det är det nya sättet att njuta av naturen på nära håll – och varför inte göra det med ett stort och elegant Kejsartält? Med ett Kejsartält har du utrymme att uppgradera din campingupplevelse – glöm tunna liggunderlag och kalla nätter – njut av en ordentlig säng och en värmare så att temperaturen inne i det stora tältet blir lagom – oberoende av temperaturerna utanför. Kejsartältet kräver också vacker belysning för att förhöja stämningen. Glamping har blivit ett bra alternativ till traditionell camping. När du älskar naturen men också gillar lite lyx och komfort, då kan du åka och glampa för att få det bästa av två världar. Ordet glamping är en blandning av "glamour" och "camping". Vissa skulle kalla det för lyxcamping, men glamping är en häftig fras som beskriver fenomenet ganska väl.

Våra stora och eleganta TentZing® Kejsartält är perfekta för glamping.

Våra rymliga och robusta Kejsartält är perfekta för glamping. Det är lätt att uppgradera din traditionella campingupplevelse när du väljer ett Kejsartält. Då har du alla möjligheter att skapa en underbar plats mitt i naturen någonstans – eller kanske bara hemma i trädgården. Poängen är att du kan njuta av fantastisk stil och komfort i ett Kejsartält var du än slår upp det. Använd det eleganta TentZing® Kejsartältet för en campingtur någonstans eller stanna hemma och skapa en permanent tillflyktsort. Hemma kan du glampa när du vill. Kort sagt, med ett av dessa smarta tält kan du njuta av en campingupplevelse utöver det vanliga. De rymliga Kejsartälten är gjorda av 280 g/m² bomullscanvas med ett hydrostatiskt huvud på 1 000 mm. Markduken i 540 g/m² PVC har en hydrostatisk höjd på 3 000 mm. Den utökade nockhöjden är en del av det som gör dessa populära tält tilltalande.

Glampingtillbehör för att tillföra lite extra lyx.

Använd Kejsartältet som det är eller tillför lite mer stil och komfort med en halvmåneformad matta för golvet och kanske en välvd markis framför tältet. Den vackra mattan är två halvmåneformade bitar i 100 % polypropen i en jacquardväv. De två mattbitarna täcker hela golvet inuti ditt kejsartält och skapar en underbar look samt känsla. Den välvda markisen skapar en inbjudande och praktisk entré till tältet. Markisen är gjord av kraftig bomullsduk för att matcha tältet. Markisen kommer inte bara att skydda entrén, utan den kommer också att skapa ett skyddat utrymme för bagage, skor och diverse utrustning. Varför inte beställa ett vackert och robust Kejsartält idag och planera att åka och glampa någon gång snart? Du kan utforska det vilda, koppla av och kanske laga lite god mat på brasan framför det eleganta bomullstältet. Våra populära TentZing® Kejsartält är perfekta för den ultimata glampingupplevelsen – någonstans i naturen eller hemma i trädgården.