Liggunderlag och sovsäckar

Liggunderlag och sovsäckar för god komfort utomhus.

De flesta av oss vet att en god natts sömn är viktig om du vill vakna pigg och energisk. När du är på en campingutflykt måste du ofta nöja dig med lite mindre när det gäller sovkomfort, men med våra luftmadrasser, liggunderlag och sovsäckar kan du se fram emot en underbar sömn på natten. Vi erbjuder självuppblåsande liggunderlag som är lätta att blåsa upp och tömma på luft samt lätta att rulla upp och ta med sig. Våra luftmadrasser är något större men ännu mer bekväma eftersom de är mjuka, tjocka och mycket trevliga att tillbringa natten på. Du kan få luftmadrassen i en eller två storlekar. Luftmadrasserna fungerar också perfekt som gästsäng därhemma när du har gäster som sover över.

Liggunderlag och sovsäckar för det stora äventyret.

Liggunderlag och sovsäckar är oumbärliga när du åker på en campingtur i naturen – eller bara till en campingplats någonstans. Dancover erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa campingtält till mycket konkurrenskraftiga priser och du måste ha liggunderlag och sovsäckar när du tillbringar natten i ett tält. Åk till en campingplats med alla moderna faciliteter som bad, kök och lekplats för barnen – eller åk ut i naturen och stanna mitt i ingenstans. Med våra liggunderlag och sovsäckar kommer ni att ha det trevligt var ni än väljer att slå upp tältet.

Dancover erbjuder en stor selektion av campingutrustning.

Vill du ha lite mer komfort än vad ett liggunderlag kan ge, prova våra bekväma luftmadrasser. Det är det lyxiga sättet att sova när man campar. Glöm hård jord, fuktig mark eller små stenar och skalbaggar. Den tjocka luftfyllda madrassen isolerar så att du kan vakna torr och glad. Den mjuka velourfinishen gör den bekväm vid beröring och gör att sovsäcken förblir på plats. Våra sovsäckar är gjorda för en campingsemester samt för några kvällar under en kort utflykt. Använd sovsäcken tätt stängd eller som en filt vid temperaturer från -10° C till 24⁰ C. Besök Dancovershop.com och se alla andra saker vi erbjuder till resan i naturen.