Pool robotar

En pool robot hjälper dig att hålla poolen fin och ren

En pool robot är en hårt arbetande liten maskin som är designad för att hålla din pool ren och fin. När du har en pool ute i trädgården är det oundvikligt att löv och smuts faller ner i den. Genom att använda ett pooltäcke när poolen inte används kan du dock begränsa mängden smuts och mer som faller i vattnet. Du måste trots detta använda pool roboten då och då. Poolpumpen och skimmern tar bort det mesta som flyter i vattnet medan roboten kommer att rengöra botten och sidorna av poolen. Det är viktigt att använda roboten regelbundet – särskilt när poolen används mycket. Oavsett om du har en pool i marken eller en pool med stålvägg måste du låta pool roboten göra det den ska så att du kan njuta av rent och inbjudande vatten hela tiden.

Använd pool roboten regelbundet

Pooler används i allmänhet mycket under sommaren – särskilt när det är fint väder och hög temperatur. Det är också då vattnet tenderar att bli oklart på grund av solljuset med mera. Det är därför du behöver använda din poolrobot ofta under högsäsongen. Samtidigt måste du hålla ett öga på pH-nivåerna i vattnet och reglera vid behov. Du behöver inte lägga mycket tid på att underhålla din pool, men det krävs lite arbete för att hålla allt fräscht och inbjudande. Återigen, täck över poolen när den inte används.

Pool robotar och många andra typer av pooltillbehör

När du beställer ett av våra populära poolpaket har du det mesta du behöver för att njuta av poolen. En pool robot ingår dock inte. Oavsett om du har en pool i marken eller en av de mer prisvärda poolerna med stålvägg hjälper en pool robot dig att få en ren och inbjudande pool. Poolfiltret och skimmern kommer att göra sitt, men utan en pool robot blir poolen snart mindre ren och inbjudande. Dessutom erbjuder vi mätutrustning för att testa vattnet regelbundet samt pooltäcke och många andra pooltillbehör. När du väljer ut en pool robot, leta efter en robot som matchar storleken på din pool. Vi har en liten sladdfri pool robot samt de stora och välkända pool robotarna för stora pooler. Har du frågor om våra pool robotar – eller pooler i allmänhet – kontakta våra experter via telefon, e-post eller använd vår chatt.