Popcornmaskiner

Använd en popcornmaskin för de flesta sorters fester och event.

Dina gäster kommer att älska det när du presenterar en popcornmaskin vid evenemanget. Oavsett om du har en familjeträff eller någon annan typ av evenemang kommer de flesta människor att älska nytillverkade popcorn vid någon tidpunkt under evenemanget. Dancover erbjuder en elegant popcornmaskin med eller utan matchande vagn. Maskinen liknar de klassiska popcornmaskinerna som vi kan se på karnevaler och mässor överallt. Den stora glänsande maskinen producerar ett överflöd av nytillverkad het popcorn och skapar positiv uppmärksamhet medan du gör det. Vintage popcornmaskinen i rött och silver har en inbyggd kanna för att poppa välsmakande popcorn, vilket kommer att bli en stor framgång vid de flesta evenemang – särskilt vid fester för barn och ungdomar. Vid fester för vuxna är en popcornmaskin också en populär showstopper som tillhandahåller ett utsökt, salt mellanmål någon gång under kvällen.

Beställ en högkvalitativ skinande popcornmaskin idag!

Popcornmaskinen har aluminium på insidan och rostfritt stål på utsidan. Det unika pannsystemet och värmerören är gjorda för att tillverka nygjorda och läckra popcorn. Du fyller bara kannan och njuter av när popcornen kommer ner i utrymmet under pannan. Nu kan du och dina gäster njuta av en mängd välsmakande popcorn. Du kan få maskinen som går att placera på ett bord eller beställa en matchande vagn för popcornmaskinen och skapa en ännu bättre show för dina gäster. Vagnen gör det enkelt att flytta din popcornmaskin från en plats till en annan.

Popcornmaskiner och annat roligt för festen.

På Dancovershop.com erbjuder vi dig denna vackra och roliga popcornmaskin med eller utan matchande vagn. Beställ de två artiklarna tillsammans och få en underbar showstopper som du kan rulla ut vid alla evenemang. Du kan naturligtvis bara beställa själva popcornmaskinen och få en underbar tid, servera nygjord popcorn på fester och mer. Vill du se till att alla har en underbar tid vid nästa evenemang? Kika på vårt urval av slushmaskiner, hoppborgar, hoppkuddar och mycket mer saker som är roliga!

Popcorn maskin

Popcorn maskin

2 803,69 kr
Popcornvagn

Popcornvagn

1 891,69 kr