Slushmaskiner

Slushmaskiner för att släcka törsten på fester.

Dancover är leverantören nummer 1 i Europa när det gäller Totala Partylösningar för såväl privatkunder som proffs. Vårt stora urval erbjuder ett överflöd av tillbehör och utrustning du behöver för att arrangera fester och andra evenemang. Vi erbjuder många olika saker för våra privata kunder såväl som professionell utrustning för professionella uthyrningsföretag, inklusive våra populära och välkända slushmaskiner. De färgglada slushmaskinerna erbjuder hög hyreskvalitet och är enkla att använda och rengöra. Maskinerna finns i tre olika storlekar beroende på ditt behov av kvantitet. Se vårt sortiment av maskiner nedan och beställ din nya slushmaskin idag.

Kalla drycker på en het sommardag.

Slush kan till en början vara för barn och unga vuxna, men det finns många fler möjligheter med denna roliga och coola maskin. Det finns inget bättre på en varm sommardag än en sval färgglad drink – eller på en fest någon gång under året för den delen! Våra professionella slushmaskiner är perfekta för hyresändamål och privat bruk. Den glänsande och roliga slushmaskinen kommer att bli en framgång vid varje fest, evenemang, marknad eller mässa. Den rörliga, färgglada vätskan är lätt att märka och kommer att locka både vuxna och barn. För ett vuxenevent kan alkohol läggas till för god smak och njutning. Överraska dina gäster i år med en kall drink och se barnen när de upptäcker att det finns riktig slush på födelsedagsfesten! Använd maskinen på mässor och marknader för att sälja coola drycker från montern eller ståndet.

Slushmaskin för olika sorters drycker.

Använd den rörliga Slushmaskinen för andra drycker än färgglad is. Du kan lägga i juice, smoothies eller sockrade kaffedrycker i tanken. Den rekommenderade slush-temperaturen är 9 grader. Du kan justera det här när du vill. Frystiden kommer att skilja sig något beroende på rumstemperaturen och temperaturen på produkterna. Observera att det är viktigt att rengöra och sanera slushmaskinen noggrant innan du använder den – och direkt efter användning igen! Vi rekommenderar att du studerar avsnittet "rengöring" i handboken innan något annat. För att uppnå bästa prestanda med slush eller liknande dryck, se till så att sockerinnehållet är över 13 %, annars fryser innehållet för mycket och orsakar skador på maskinen! Du får aldrig använda bara vatten i maskinen!